Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Αργεντινή: Στραβοπάτημα για τη Ρασίνγκ Κλουμπ!!

Εντός έδρας ήττα με 1-0 υπέστη η Ρασίνγκ Κλουμπ από την Εστουντιάντες και απώλεσε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη στην κατάταξη της αργεντίνικης Apertura.
Ο 25χρονος φορ, Μαξιμιλιάνο Νούνιεζ, σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 52ο λεπτό. Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Σεμπάστιαν Σάχα, έκανε καίριες επεμβάσεις, αλλά ο Νούνιεζ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο 1-0. Συνολικά, πάντως, η Ρασίνγκ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Στους 13 βαθμούς έφτασε η Γοδόι Κρουζ κερδίζοντας με 1-0 τη Σαν Μαρτίν με γκολ του Νταβίντ Ραμίρεζ στο 25ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, και το τέρμα του 31χρονου μεσοεπιθετικού ήταν τρομερό.
Επίσης, η Αρχεντίνος Τζούνιορς επικράτησε με 1-0 στην έδρα των Ολ Μπόις. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης καταγράφηκε στο 87ο λεπτό από τον Χουάν Αναγκάνο. Ο Εκουαδοριανός στράικερ, μάλιστα, εισήλθε στο ματς σαν αλλαγή στο 65ο λεπτό. Ακολούθησε αποβολή του Χουάν Πάμπλο Ροντρίγκεζ των Ολ Μπόις στις καθυστερήσεις.
Τέλος, η Τίγκρε του Ροντόλφο Αρουαμπαρένα παραχώρησε 2-2 στην Κολόν Σάντε Φε. Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το 1-0 του Εζέκιελ Ματζιόλο στο 17ο λεπτό με γκολ των Λούκας Μάγκνι και Ρούμπεν Ραμίρεζ, αλλά στο 65ο λεπτό ο Μαρτίν Γκαλμαρίνι ισοφάρισε σε 2-2.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Τίγκρε-Κολόν Σάντε Φε 2-2
Ολ Μπόις-Αρχεντίνος Τζούνιορς 0-1
Γοδόι Κρουζ-Σαν Μαρτίν 1-0
Ρασίνγκ Κλουμπ-Εστουντιάντες 0-1













πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: