Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

«Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας με Ολυμπιακό»

«Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας με Ολυμπιακό»
Πιο αποτελεσματική και γρήγορη στην ανάπτυξη θα πρέπει να παρουσιαστεί η Σάλκε στο «Καραϊσκάκη» αν θέλει να νικήσει τον Ολυμπιακό στο ματς της Τρίτης για το Champions League, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο αθλητικός διευθυντής των «βασιλικών μπλε», Χορστ Χελντ.

«Στο ματς με τη Γκρόιτερ Φιρτ πήραμε μία πρώτη γεύση για το τι πρέπει να περιμένουμε στην Ελλάδα. Θα υπάρχει ‘θερμό’ κλίμα και ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει ώθηση στην ομάδα του. Αυτό είναι όμορφο. Εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερη και να βγαίνουμε πιο γρήγορα στην επίθεση με τους παίκτες μας. Αν το κάνουμε αυτό, έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε», ανέφερε.

Όσο για τη χθεσινή νίκη επί της Γκρόιτερ Φιρτ (0-2) είπε: «Ήταν δύσκολη η νίκη μας και έπρεπε να τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε. Δεν έπρεπε να το κάνουμε τόσο… ντέρμπι, γιατί στο πρώτο μέρος είχαμε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες. Ευτυχώς στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ντράξλερ πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ. Αξίζαμε τη νίκη σε ένα μικρό γήπεδο με τόσο έντονη ατμόσφαιρα, κάτι που δεν είναι εύκολο».

Σχολιάζοντας, τέλος, την απόδοση του νεοαποκτηθέντος Ιμπραΐμ Αφελάι τόνισε: «Ο Αφελάι έδειξε πως είναι πολύ γρήγορος με την μπάλα και παίζει έξυπνα. Ήταν υποσχόμενη η εμφάνισή του. Στα επόμενα ματς θα βοηθήσει περισσότερο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: