Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

«Έχει ό,τι χρειάζεται η Μπάγερν»

«Έχει ό,τι χρειάζεται η Μπάγερν»
Η Μπάγερν Μονάχου έχει ό,τι χρειάζεται για να κατακτήσει το φετινό Champions League, σύμφωνα με τον Στέφαν Έφενμπεργκ. Οι Βαυαροί, τονίζει ο παλαίμαχος άσος, μπορούν να κάνουν μια πορεία ανάλογη με την περσινή όταν και έφτασαν στον τελικό του Μονάχου.

Η κορυφή της Ευρώπης πρέπει να είναι ο μεγάλος στόχος της γερμανικής ομάδας για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε σύμφωνα με τον Στέφαν Έφενμπεργκ.

«Οι παίκτες της Μπάγερν είχαν την ευκαιρία να τα καταφέρουν την περσινή σεζόν αλλά την άφησαν να περάσει. Φέτος θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο και αυτός πρέπει να είναι ο μεγάλος στόχος για την ομάδα», τόνισε στο περιοδικό «Kicker» και συνέχισε:

«Η ομάδα είναι από τα φαβορί να πάει όλο το δρόμο στη διοργάνωση. Όλοι τους αντιμετωπίζουν με σεβασμό σε όλη την Ευρώπη και το αξίζουν πραγματικά.

Ο σύλλογος έχει όλα όσα χρειάζεται για να τα καταφέρει
».

Η παλιά δόξα του γερμανικού ποδοσφαίρου στάθηκε ακόμη και στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, που τη συμβούλεψε να αλλάξει τον τρόπο επίθεσης της αν θέλει να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση:

«Δε θα πετύχουν τους στόχους τους αν συνεχίζουν να επιτίθενται με τον ίδιο τρόπο. Πιθανότατα θα έπρεπε ο Γιούργκεν Κλοπ να αλλάξει λίγο το σύστημα. Δεν μπορείς να έχεις το ίδιο πλάνο όταν αγωνίζεσαι σε τέτοιο επίπεδο.

Το πιο σημαντικό είναι να έχεις πάντα ένα plan b σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι σε τόσο υψηλό ρυθμό κάθε τρεις με τέσσερις ημέρες σε όλη τη διάρκεια της σεζόν
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: