Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ιμπραΐμοβιτς: «Δύσκολη νίκη λόγω… κούρασης»

Ιμπραΐμοβιτς: «Δύσκολη νίκη λόγω… κούρασης»
Απόλυτα ικανοποιημένος μετά τη νίκη κόντρα στην Τουλούζ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ωστόσο, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν υπογράμμισε πως αυτό μόνο εύκολο δεν ήταν, αφού εκτός από τους αντιπάλους έπρεπε αυτός και οι συμπαίκτες του να νικήσουν και τη κούραση, η οποία ήδη έχει κάνει την εμφάνισή της, παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς με την Τουλούζ, μετά από τις υποχρεώσεις που είχαμε με τις εθνικές μας ομάδες. Ωστόσο, ήταν σημαντική η νίκη για εμάς. Ένιωσα λίγο κουρασμένος, αφού έπαιξα 90 λεπτά με τη Σουηδία και άλλα 90’ με την Τουλούζ, όμως η νίκη μετράει περισσότερο απ' όλα», ήταν τα λόγια του Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός φορ δεν ξέχασε να μιλήσει και για την επιστροφή του βασικού στόπερ της Παρί, Τιάγκο Σίλβα και πόσο χρήσιμη μονάδα αποτελεί για την ομάδα, ενώ τόνισε πως από εδώ και πέρα αυτός και οι συμπαίκτες του θα έχουν να ανέβουν έναν αγωνιστικό Γολγοθά: «Τώρα ξεκινάμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, αφού κάθε τρεις μέρες θα έχουμε παιχνίδια. Ο Τιάγκο Σίλβα επανήλθε την Τρίτη (11/9) και θα είναι μαζί μας. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και την αμυντική της λειτουργία».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: