Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Επιτέλους ΚΜΑ, επιτέλους… νίκη!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει για τις κινήσεις της ΚΜΑ που επιτέλους έχουν δυναμικό χαρακτήρα, αλλά και το παιχνίδι του ΑΡΗ κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Επιτέλους ΚΜΑ, επιτέλους… νίκη!
Κι αυτή την εβδομάδα που διανύσαμε ασχοληθήκαμε με ζητήματα που μόνο με το ποδόσφαιρο δεν έχουν σχέση. Αυτή την φορά όμως είχαμε επιτέλους την δυναμική… (επαν)εμφάνιση της ΚΜΑ. Το ΔΣ αποφάσισε να σταματήσει την συνεχιζόμενη διασπορά ψευδών ειδήσεων, να εξηγήσει στον κόσμο τις προθέσεις για το 99, αλλά και να ξεμπροστιάσει όλους αυτούς που για μία ακόμα φορά προσπάθησαν μέσω της συστηματικής σπίλωσης και λασπολογίας να οδηγήσουν την ροή των πραγμάτων στην δική τους κατεύθυνση με αδιαφάνεια και ενάντια στις αποφάσεις τόσο της ΓΣ, όσο και του ΔΣ της Κοινωνίας. Η ανακοίνωση της ΚΜΑ τα είπε όλα εκτός από ονόματα. Για αυτό βέβαια φρόντισε την επόμενη μέρα ο κ. Αλεξανδρίδης, αλλά για μένα ακόμα μεγαλύτερη ουσία είχε η σημερινή τοποθέτηση της ΚΜΑ με την ανακοίνωση για την επιτροπή διερεύνησης του τι έγινε τα τελευταία 8 χρόνια. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: …την επιτροπή αυτή θα κληθούν άμεσα με κάθε σύννομο μέσο να δώσουν εξηγήσεις για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η ΑΡΗΣ Εμπορική τα μέλη του Σωματείου που διετέλεσαν μέλη στα Διοικητικά Συμβούλια ή στελέχη σε θέσεις ευθύνης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, της ΑΡΗΣ Εμπορική και της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ από το 2004 έως και σήμερα.
Το έργο της επιτροπής ξεκινά από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 και θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από το πέρας του οικονομικού-διαχειριστικού ελέγχου.
Η επιτροπή θα έχει τη διακριτική ευχέρεια να καλεί εγγράφως και αποδεδειγμένα το κάθε μέλος σε ώρα και μέρα που θα ορίζει η ίδια. Η μη προσέλευση μέλους μετά από τρεις διαδοχικές προσκλήσεις αποτελεί αυτομάτως και λόγο διαγραφής του από το μητρώο μελών του Σωματείου….».
Το σχόλιο είναι απλό, πλησιάζει η ώρα της απόδοσης ευθυνών και όσοι δεν θέλουν τον έλεγχο προσπάθησαν να κρυφτούν πίσω από το 99 και ταυτόχρονα να λασπολογήσουν ακόμα και 100% άφθαρτους παράγοντες όπως ο Άγγελος Γρόλλιος, ο Άρης Ναούμ, ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης. Δεν θα πρέπει ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΑΝ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ (Θα το δούμε κι αυτό από το πόρισμα). Για να δούμε τώρα ΠΟΥ Η ΚΜΑ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ…
Πάμε όμως και στο παιχνίδι. Ελπίζω πραγματικά προπονητής και παίκτες να μην ασχολούνται με τίποτα από τα παραπάνω, παρά μόνο με τον αγώνα της Κυριακής. Δυο ομάδες που μοιάζουν πολύ φέτος, με νέο προπονητή, νέους παίκτες, μεταγραφές με λιγοστά χρήματα, χρέη, αλλά και ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΝΕΛΑ. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ λόγω διαφόρων καταστάσεων έχει το προβάδισμα, ευελπιστώ όμως ότι μετά και την διακοπή, τις δεδομένες προσθήκες των Αγκάνθο, Πουλίδο, Κοέλιο, αλλά και… Βελλίδη ο ΑΡΗΣ θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος και θα πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα…
Υ.Γ. 1Είμαι σίγουρος ότι ο Κατίδης θα προσπαθήσει να εκνευρίσει κάποιους από τους πρώην συμπαίκτες. Όπως είμαι επίσης σίγουρος ότι ξέρουν καλά οι τελευταίοι ότι μπορούν πιο εύκολα να τον εκνευρίσουν πρώτιστα οι ίδιοι.
Υ.Γ.2 Ο κ. Κομίνης πέρσι στην Λιβαδειά δεν απέβαλε τον Τόμας  (πεντακάθαρη δεύτερη κίτρινη), απέβαλε τον Λαζαρίδη στην μία και μοναδική αποβολή της καριέρας του και δεν έδωσε ένα πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΡΗ. Ελπίζω την Κυριακή να μην εκμεταλλευτεί την προσωρινή διοίκηση της ΚΕΔ για ένα μήνα, Ν Κι πολύ αμφιβάλω. Εδώ ο Σιδηρόπουλος παρά τα όσα ακούστηκαν θα είναι κανονικά σε γήπεδο (ως τέταρτος) την Κυριακή.
Υ.Γ.3 Οι ψεύτες που έλεγαν ότι πρέπει να κατατεθεί μέχρι χθες η αίτηση για προσωρινή διαταγή για το 99, αλλιώς δεν θα πάρει δελτία ο ΑΡΗΣ και δεν θα παίξουν τα φετινά αποκτήματα με την ΑΕΚ, τώρα που πήρε τα δελτία -γιατί φυσικά καμία σχέση δεν έχει το ένα θέμα με το άλλο, αλλά και να είχε έτσι κι αλλιώς η ΕΠΟ, τουλάχιστον σήμερα δεν δέχεται το 99, αλλά μετά τις 6 Οκτωβρίου κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί για αυτό η αίτηση θα κατατεθεί την άλλη εβδομάδα για προσωρινή διαταγή- γιατί δεν αναφέρουν τίποτα;

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: