Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

«Άλλο Ελλάδα, άλλο Ιταλία...»

Ο Σωτήρης Νίνης μίλησε στα ιταλικά ΜΜΕ για τις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος από το δικό τους και για την προσπάθεια που πρέπει να κάνει, ώστε να προσαρμοστεί άμεσα.
«Άλλο Ελλάδα, άλλο Ιταλία...»
Ο νεαρός άσος είπε αρχικά: «Είμαι καινούριος στο ιταλικό πρωτάθλημα. Έχω να μάθω πολλά ακόμα στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να έχω λίγη παραπάνω υπομονή. Το πρωτάθλημα αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από το ελληνικό. Οι ομάδες είναι περισσότερο σκληρές και δυναμικές. Είναι κάτι καινούριο για εμένα, που πρέπει να προσαρμοστώ. Όσο γρηγορότερα γίνει αυτό, τόσο το καλύτερο».
Για την εμφάνισή του με τη φανέλα της Εθνικής, είπε:

«Έπαιξα 90 λεπτά. Δεν έχω πρόβλημα να παίξω σε ολόκληρο το παιχνίδι και με τη Νάπολι. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να τους κρατήσουμε στο μίνιμουμ και να παίξουμε με πάθος».
Για τη νέα του εμπειρία, πρόσθεσε:

«Η Πάρμα είναι μία από τις σημαντικότερες ομάδες στην Ευρώπη που έχει κερδίσει πολλούς τίτλους. Δεν είναι η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, αλλά έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές και άλλους παλαίμαχους που τίμησαν τη φανέλα. Για εμένα είναι σπουδαίο που βρίσκομαι εδώ και με τιμάει ιδιαίτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: