Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

«Ο Κασάνο θα κάνει τη διαφορά»

«Ο Κασάνο θα κάνει τη διαφορά»
Την πεποίθησή του πως η Ίντερ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Μάρκο Ματεράτσι. Ο πρώην αμυντικός των «νερατζούρι» έπλεξε το εγκώμιο του Αντόνιο Κασάνο, ενώ τόνισε πως η επιστροφή του Σάμουελ στο κέντρο της άμυνας θα βοηθήσει την ομάδα του Μιλάνου.

Ήταν από τους ηγέτες της Ίντερ, όχι μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα αποδυτήρια. Ο Μάρκο Ματεράτσι έμεινε στις καρδιές των φιλάθλων της ομάδας, για το δυναμικό χαρακτήρα του και για τις ποδοσφαιρικές ικανότητές του.

Ο Ματεράτσι αν και έχει αποσυρθεί από τα γήπεδα, παρακολουθεί τα πάντα γύρω από την Ίντερ και για το λόγο αυτό κλήθηκε να μιλήσει για την ομάδα. «Η Ίντερ μπορεί να παλέψει για το πρωτάθλημα. Υπάρχει η ποιότητα για αυτό, παίκτες σαν αυτούς που έχει στη διάθεσή του ο Στραματσόνι δεν κυκλοφορούν παντού. Ειδικά τώρα με την επιστροφή του Σάμουελ, αλλά και του Κίβου, το κέντρο της άμυνας δυναμώνει πολύ και αυτό θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια.»

Ποιος είναι αυτός που του αρέσει περισσότερο; «Αναμφίβολα ο Κασάνο. Αν στηριχτεί από τους συμπαίκτες του, μπορεί να κάνει τη διαφορά μόνος του. Εκτός γηπέδου, αν φροντίσει να σκέφτεται περισσότερο πριν μιλήσει, τότε δεν πρόκειται να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Μιλάμε συχνά και πάντα του λέω να μετράει μέχρι το 10 πριν ανοίξει το στόμα του. Εκείνος, όμως, δύσκολα φτάνει ως το 8», λέει ο Μάρκο γελώντας. Για να συνεχίσει: «Αλλά έτσι είναι ο Κασάνο, τον λατρεύεις ή τον μισείς. Και εγώ τον λατρεύω.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: