Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Το σώμα εκεί, το μυαλό στο Τσάμπιονς Λιγκ!!

Το σώμα εκεί, το μυαλό στο Τσάμπιονς Λιγκ
Αρκετές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες αναμένεται να έχει για τους «μεγάλους» της Ιταλίας η 3η αγωνιστική του Καμπιονάτο αφού λίγες μέρες αργότερα ρίχνονται στην μάχη του Champions League και του Europa League. Έτσι η Γιουβέντους δοκιμάζεται από την Τζένοα έχοντας ουσιαστικά προαναγγείλει ότι θα προβεί σε αλλαγές στην 11άδα της την ώρα που η Μίλαν υποδέχεται την Αταλάντα και ο Αλέγκρι δηλώνει απόλυτα… ήσυχος για την θέση του στον πάγκο των «ροσονέρι».

Οι «μπιανκονέρι» έχουν μεσοβδόμαδα ένα πολύ δύσκολο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι και αυτός είναι ο λόγος που σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην Ιταλία, θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο βασικό τους σχήμα. Στον πάγκο για… φρεσκάρισμα αναμένεται να μείνουν Τζιοβίνκο, Κιελίνι, Ασαμόα, Βιντάλ ενώ φανέλα βασικού στην επίθεση διεκδικεί ο Μάτρι.

Στο «στρατόπεδο» της Μίλαν, το παιχνίδι με την Αταλάντα στο «Σαν Σίρο» έχει ξεχωριστεί σημασία για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο Ιταλός τεχνικός άκουσε ένα σωρό… ονόματα που φέρονται έτοιμοι να τον αντικαταστήσουν αλλά ο ίδιος δηλώνει ασφαλής και πανέτοιμος να οδηγήσει τους «ροσονέρι» στην 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, Νάπολι και Λάτσιο που έχουν το δύο στα δύο, γνωρίζοντας ότι έρχονται τα ματς του Europa League αναμένεται να κάνουν και αυτές κάποιες μικρο-αλλαγές στις 11άδες τους απέναντι σε Κιέβο (εκτός) και Πάρμα (εντός) αντίστοιχα.

Η Ίντερ δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο καθώς αντιμετωπίζει την Τορίνο εκτός έδρας ενώ τέλος, η Ρόμα υποδέχεται την Μπολόνια και ο Ζέμαν περιμένει να μάθει από το ιατρικό του επιτελείο, αν ο Τότι θα είναι διαθέσιμος για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική του Καμπιονάτο:

Σάββατο, 15/9

Παλέρμο-Κάλιαρι (19:00)
Μίλαν-Αταλάντα (21:45)

Κυριακή, 16/9

Κιέβο-Λάτσιο (13:30)
Φιορεντίνα-Κατάνια (16:00)
Tζένοα-Γιουβέντους
Νάπολι-Πάρμα
Πεσκάρα-Σαμπντόρια
Ρόμα-Μπολόνια
Σιένα-Ουντινέζε
Τορίνο-Ίντερ (21:45)

Επόμενη αγωνιστική (4η)

Σάββατο, 22/9
Πάρμα-Φιορεντίνα (19:00)
Γιουβέντους-Κιέβο (21:45)

Κυριακή, 23/9

Σαμπντόρια-Τορίνο (14:30)
Αταλάντα-Παλέρμο (16:00)
Μπολόνια-Πεσκάρα
Κάλιαρι-Ρόμα
Κατάνια-Νάπολι
Ίντερ-Σιένα
Ουντινέζε-Μίλαν
Λάτσιο-Τζένοα (21:45)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: