Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

«Παρέλαση» υποψηφίων προπονητών στη Μίλαν!!

«Παρέλαση» υποψηφίων προπονητών στη Μίλαν
Αν και η χρονιά ακόμα δεν έχει καλά-καλά ξεκινήσει, έχουν αρχίσει τα σενάρια της διαδοχής του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Οι δημοσιογράφοι στην Ιταλία είναι σίγουροι πως τα αποτελέσματα της Μίλαν δεν θα είναι αυτά που επιθυμεί η διοίκηση, με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει η «παρέλαση» των ονομάτων των πιθανών αντικαταστατών του Αλέγκρι.

Το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε η Μίλαν δεν μπορούσε να μην έχει επιπτώσεις και στο φθινόπωρο που ακολουθεί. Η απώλεια πολλών σημαντικών παικτών, καθώς και τα πρώτα, όχι ενθαρρυντικά αποτελέσματα της ομάδας, έχουν ήδη δημιουργήσει ένα δυσάρεστο κλίμα για τον προπονητή, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Οι φήμες που τον ήθελαν να αποτελεί παρελθόν σύντομα από τον πάγκο των «ροσονέρι» μπορεί να διαψεύστηκαν από τον Αντριάνο Γκαλιάνι, ωστόσο όλοι στο Μιλάνο γνωρίζουν πως, αν οι επόμενοι αγώνες δεν είναι νικηφόροι, η θέση του Αλέγκρι είναι επισφαλής.

Η «Corriere dello sport», μάλιστα, προσπαθεί να φτιάξει μια λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Αλέγκρι. Επικρατέστερος εμφανίζεται ο Μάουρο Τασότι, με τον Πίπο Ιντζάγκι και τον Μπίλι Κοστακούρτα να έπονται. Στους υποψήφιους συμπεριλαμβάνεται και ο Κάρλο Αντσελότι, που δεν έχει κρύψει τα αισθήματά του για τη Μίλαν, αλλά δύσκολα θα αφήσει τα εκατομμύρια των Αράβων της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς και η παλιά δόξα της ομάδας, Ρουντ Γκούλιτ, που πρόσφατα δήλωσε πως ονειρεύεται μια προπονητική θητεία στους «ροσονέρι».

Μένει να δούμε αν η ομάδα θα καταφέρει να πάει καλά στα επόμενα παιχνίδια της. Σε λιγότερο από είκοσι μέρες θα ξέρουμε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: