Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Κούγιας κατά πάντων!!

Με... όλους και όλα τα έβαλε ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξή του, που τόνισε πως δεν φοβούνται κανένας ούτε αυτός ούτε η Παναχαϊκή, αφού δεν τους κρατάνε με κακουργήματα ούτε έχουν ζητήσει από καμία ομάδα δανεικούς παίκτες.
Κούγιας κατά πάντων!
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή, έξαλλος από την επιστροφή του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή στη Β' Εθνική, με δηλώσεις του στο Ράδιο Γάμμα έκανε... γενικό ντου!

-Για τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και τον Σοφοκλή Πιλάβιο: «Μιλάμε για απόφαση γελοιότητα, για παρανομία. Με πρωταγωνιστές τον υφυπουργό Γιάννη Ιωαννίδη και τον Πιλάβιο. Ο Ιωαννίδης θέλει να βοηθήσει τον Ηρακλή, είναι η εκλογική του περιφέρεια. Είναι τόσο αναξιοπρεπής ο Πιλάβιος, που δέχθηκε να γελοιοποιείται κατ' αυτό τον τρόπο. Λέει η ΕΠΟ ότι η κρατική εξουσία έριξε τον Ηρακλή. Ποιον κοροϊδεύει ο Πιλάβιος; Ποιος είχε πάει στη Βουλή κι έλεγε να πέσουν οι πλαστογράφοι;».
-Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Είμαι στα Χανιά σήμερα και γελάει όλη η πόλη με τον Πλατανιά. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά ένας συγγενής του Μαρινάκη έχει αναλάβει σημαντικό πόστο στη διοίκηση. Δεν φοβάμαι κανέναν και γι' αυτό τα λέω. Ούτε τον Ολυμπιακό, ούτε τον Παναθηναϊκό, ούτε την Κυβέρνηση. Κανέναν. Είμαστε μια καθαρή ομάδα και θα πολεμήσουμε με όλους. Ας έρθουν να μετρηθούμε. Η Παναχαϊκή είμαστε. Δεν μας κρατάνε εμάς για κακουργήματα, ούτε ζητάμε κανά δανεικό παίκτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: