Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Κανονικά η «χαιρετούρα» στο ΚΠΡ – Τσέλσι!!

Κανονικά η «χαιρετούρα» στο ΚΠΡ – Τσέλσι!
Την απόφαση να μην ακυρωθεί η καθιερωμένη χειραψία των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων πριν την πρώτη σέντρα στο ματς της ΚΠΡ με την Τσέλσι στο «Λόφτους Ρόουντ», έλαβε η διοργανώτρια αρχή της Πρέμιερ Λιγκ! Αποφασισμένος να μη δώσει το χέρι του στους Άσλεϊ κόουλ και Τζον Τέρι, ο Άντον Φέρντιναντ.

Η Πρέμιερ Λιγκ δεν θέλησε να προχωρήσει στην κίνηση που έκανε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν μια μέρα πριν από την ίδια αναμέτρηση, αλλά για το Κύπελλο Αγγλίας, έδωσε εντολή ακύρωσης της καθιερωμένης χειραψίας.

Μπορεί ανάμεσα στον Άντον Φέρντιναντ και τους Τέρι και Κόουλ να υπάρχει προσωπική κόντρα έπειτα από όλη την ιστορία της ρατσιστικής επίθεσης με την οποία κατηγορήθηκε ο αρχηγός της Τσέλσι για να βγει νικητής αργότερα από το δικαστήριο, αλλά η διοργανώτρια αρχή δεν θέλει αυτό να επηρεάσει ότι θα συμβεί εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Έτσι, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, το μεσημέρι της Παρασκευής «η καθιερωμένη χειραψία των παικτών των δύο ομάδων θα γίνει κανονικά, με τους συλλόγους να οφείλουν να δείξουν σεβασμό στους κανονισμούς και ευ αγωνίζεσθαι».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: