Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Απειλείται το απόλυτο της Τσέλσι!!

Απειλείται το απόλυτο της Τσέλσι
Παιχνίδι που απασχολεί τόσο για το αγωνιστικό του κομμάτι, όσο και για αυτό εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Η ΚΠΡ υποδέχεται την Τσέλσι για την 4η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με σκοπό να της δείξει το «stop» στο απόλυτο που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής, είτε… αυτό γίνει με χειραψία, είτε χωρίς. Επικίνδυνη εξόρμηση για τη Μάντσεστερ Σίτι, στην έδρα της Στόουκ, ντέρμπι με τα όλα του στο «Γκούντισον Παρκ».

44 χρόνια και μια ημέρα μετά την πρώτη τους «συνάντηση», ΚΠΡ και Τσέλσι αναμετρώνται στο «Λόφτους Ρόουντ» σε ένα παιχνίδι… με πολύ παρασκήνιο.

Με τον Άντον Φέρντιναντ να αρνείται να δώσει το χέρι του στους Τέρι και Κόουλ αλλά με τη διοργανώτρια αρχή της Πρέμιερ Λιγκ να μην ακυρώνει την καθιερωμένη χειραψία πριν από την πρώτη σέντρα, το ματς… «μυρίζει» μπαρούτι!

Η Πρωταθλήτρια, Μάντσεστερ Σίτι επισκέπτεται το «Μπριτάνια» για την αναμέτρηση με τη Στόουκ, με την παράδοση να λέει ότι οι «πολίτες» έφυγαν για τελευταία φορά με το «διπλό» από εκεί, το 1999! Δύσκολη «αποστολή» και για τη Λίβερπουλ που μετά τη δικαίωση για το Χίλσμπορο, καλείται να… βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, φεύγοντας με θετικό αποτέλεσμα από το «σπίτι» της Σάντερλαντ.

Άρσεναλ και Τότεναμ αντιμετωπίζουν δύο από τις τρεις νεοφώτιστες, με τους «κανονιέρηδες» να κοντράρονται με τη Σαουθάμπτον που θέλει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς και τα «σπιρούνια» να φιλοξενούνται από τη Ρέντινγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Φαν Πέρσι και Καγκάβα να δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι, μάλλον έχει εύκολο έργο απέναντι στη Γουίγκαν στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ η 4η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τη «μάχη» της Έβερτον με τη Νιούκαστλ στο «Γκούντισον Παρκ»!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ:

Σάββατο 15/9 (17:00)

Νόριτς – Γουέστ Χαμ (14:45)
Άρσεναλ – Σαουθάμπτον
Άστον Βίλα – Σουόνσι
Φούλαμ – Γουέστ Μπρομ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουίγκαν
ΚΠΡ – Τσέλσι
Στόουκ – Μάντσεστερ Σίτι
Σάντερλαντ – Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή 16/9

Ρέντινγκ – Τότεναμ (18:00)

Δευτέρα 17/9

Έβερτον - Νιούκαστλ (22:00)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: