Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

«Στόχος μας οι τίτλοι»

«Στόχος μας οι τίτλοι»
Ικανοποιημένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γκρέγκορι Φαν ντερ Βιλ.

Ο νεαρός Ολλανδός μπορεί να έφτασε το καλοκαίρι στη γαλλική ομάδα, όμως ήδη γνωρίζει ότι στόχος όλων όσων είναι στις τάξεις του συλλόγου είναι να κατακτήσουν όσους περισσότερους τίτλους γίνεται, όπως ο ίδιος τόνισε.

«Αποτελεί τιμή για μένα η μεταγραφή μου στην Παρί. Πρόκειται για μία σπουδαία ομάδα που βρίσκεται στο σωστό δρόμο για την κατάκτηση τίτλων και αυτός παραμένει ο πρώτος στόχος για όλους όσους βρίσκονται σε αυτή», ήταν τα λόγια του 24χρονου αμυντικού.

Ωστόσο, ο πρώην δεξιός αμυντικός του Άγιαξ μίλησε και για τους δικούς του προσωπικούς στόχους που θέλει να πετύχει στην Παρί: «Θα παλέψω για τη θέση μου στην αρχική ενδεκάδα. Αυτή η προσπάθεια θα με κάνει καλύτερο. Δεν ήρθα για να είμαι αναπληρωματικός. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στη βασική ενδεκάδα. Ο Κριστόφ Ζαλέ αγωνίζεται στην ίδια θέση με μένα και είναι αρχηγός, αλλά αυτό δε με ενοχλεί. Είναι ένας από τους συμπαίκτες μου και του εύχομαι να παίζει καλά, αλλά πάντα θα υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: