Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Υπομονή ζήτησε ο Φίγκο!!

Υπομονή ζήτησε ο Φίγκο
Την ανάγκη να είναι όλοι υπομονετικοί στην Ίντερ για να δουν τα αποτελέσματα της δουλειάς του Στραματσόνι, τόνισε σε συνέντευξή του στην «Tuttosport» ο Λουίς Φίγκο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των «νερατζούρι» σημείωσε πως ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά φέτος είναι ο Σνάιντερ, ενώ επισήμανε πως η Ίντερ πρέπει να κυνηγήσει την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ήταν ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές της προηγούμενης δεκαετίας. Ο Λουίς Φίγκο ήταν ο ηγέτης τόσο της εθνικής Πορτογαλίας, με την οποία κατέχει το ρεκόρ συμμετοχών με 127, όσο και των ομάδων στις οποίες αγωνίστηκε. Τελευταία του ομάδα η Ίντερ, με την οποία έζησε μεγάλες στιγμές κατακτώντας τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα.

Ο Φίγκο «δέθηκε» πολύ με τους Ιταλούς και συνέχισε να παρακολουθεί τις εξελίξεις της ομάδας, ακόμα και μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Για το λόγο αυτό τον προσέγγισε η «Tuttosport». Για να μιλήσουν για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

«Έκλεισε ένας κύκλος επιτυχιών. Οι γενιές των ποδοσφαιριστών δεν είναι ποτέ ίδιες, για αυτό το λόγο πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή για να κρίνουμε τη δουλειά που κάνει ο Αντρέα Στραματσόνι. Ας ελπίσουμε πως η Ίντερ θα επιστρέψει στις επιτυχίες που είχε τα προηγούμενα χρόνια», ήταν τα πρώτα λόγια του Φίγκο.

Από τη φετινή ομάδα, ποιος είναι αυτός που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω; «Ο Σνάιντερ», απαντά χωρίς να το σκεφτεί ο Φίγκο. «Μετά από μια χρονιά με τραυματισμούς και προβλήματα, φέτος μπορεί να παίξει όπως τη χρονιά του Τρεμπλ. Μπορεί να είναι ξανά ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά.»

Πόσο λείπει το Τσάμπιονς Λιγκ από τους «νερατζούρι»; «Λείπει πολύ. Τόσο σε ό,τι αφορά τις οικονομικές απολαβές, όσο και το πρεστίζ. Αλλά η Ίντερ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να κυνηγήσει το Γιουρόπα. Δεν πρέπει να το περιφρονήσει.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: