Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Προσοχή στον Αρετόπουλο»

Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Προσοχή στον Αρετόπουλο»
Αντίθετη με τον ορισμό του Αρετόπουλου φαίνεται πως είναι η Παναθηναϊκή Συμμαχία, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση για τον Τρικαλινό διαιτητή και τα σφάλματα του παρελθόντος του.

«Σαν 4ος διαιτητής δεν έγραψε τίποτα για τα γνωστά επεισόδια του προπέρσινου ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στο Ολυμπιακός-Πανιώνιος στους φιλοξενούμενους. Και για τα δύο τιμωρήθηκε», ήταν μεταξύ άλλων οι… καταγγελίες του Σωματείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή επελέγη να σφυρίξει ο κ. Αρετόπουλος. Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν 4ος στο προπέρσινο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη. Δεν κατέγραψε τίποτα για τα γνωστά επεισόδια σε βάρος των παικτών της ομάδας μας με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί ως το τέλος της συγκεκριμένης σεζόν. Πέρσι, στον αγώνα Ολυμπιακός – Πανιώνιος για το Κύπελλο, δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στους φιλοξενούμενους (στο 0-0) με αποτέλεσμα την εκ νέου τιμωρία του.

Στα παραπάνω προσθέτουμε τις πρόσφατες καταγγελίες του πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ Χρήστου Σάββα για “μιλημένους πίνακες διαιτητών”, αλλά και την επιλογή ρέφερι με αναφορά του ονόματός του στο σκάνδαλο των στημένων (Σιδηρόπουλος). Για τον τελευταίο μάλιστα συζητούν, στις απομαγνητοφωνημένες από την ΕΥΠ κασέτες για τα στημένα, ο Σοφοκλής Πιλάβιος με τον Αχιλλέα Μπέο, όπως δηλώθηκε από τον πρώην πρόεδρο της ΕΟΔ Σωτήρη Βοργιά στη σημερινή (14/9) εκπομπή “Εφεση”, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΊ. Ήδη στα πρώτες δύο αγωνιστικές είχαμε ως Παναθηναϊκή Συμμαχία επισημάνει παρόμοια περιστατικά και ζητάμε πιστή τήρηση των κανονισμών και ισονομία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: