Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Και όμως… γκελάρει!!

Και όμως… γκελάρει
Τι και αν πριν την έναρξη του αγώνα η Κόρτραϊκ ήταν το... απόλυτο φαβορί για την ήττα; Τι και αν στο δεύτερο ημίχρονο η Κλαμπ Μπριζ την έπαιζε σαν τη γάτα με το ποντίκι; Οι παίκτες του Βανχάνζεμπουρκ μαζί με τη βοήθεια της έδρας τους κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα (1-1) απέναντι στους πρωτοπόρους του βελγικού πρωταθλήματος στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής και να τους κόψουν τη… φόρα.

Τώρα όσον αφορά στο ματς οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά με αποτέλεσμα μόλις στο 6’ ο Ζουκάνοβιτς να κάνει το 1-0. Αυτό «βραχυκύκλωσε» τους παίκτες της Μπριζ, οι οποίοι έδειχναν πως βρίσκονταν σε άλλο γήπεδο. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, χωρίς όμως να ισοφαρίσουν πριν την ανάπαυλα για τα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές της Μπριζ μπήκαν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του αντίπαλου τερματοφύλακα. Τελικά η ισοφάριση για τους πρωτοπόρους ήρθε στο 63’ με τον Μπάκα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν για άλλο ένα ακόμη τέρμα, όμως κάτι η αμυντική λειτουργία των παικτών της Κόρτραϊκ και κάτι η πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Ντάρεν Κετ, κράτησαν το 1-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Επόμενη (7η) αγωνιστική

Παρασκευή 14/9

Κόρτραϊκ-Κλαμπ Μπριζ 1-1
(5’ Ζουκάνοβιτς- 63’ Μπάκα)

Σάββατο 15/9

Σερκλ Μπριζ- Λόκερεν (19:00)
Γκενκ- Μπέβερεν (21:00)
Γάνδη-Μαλίν
Λιρς- Άντερλεχτ
Μονς- Σαρλερουά
Γκέρμιναλ-Σταντάρ Λιέγης
Κυριακή (16/9)

Λέουβεν- Ζούλτε Βάρεγκεμ (19:00)

Επόμενη (8η) αγωνιστική

Παρασκευή (21/9)

Σταντάρ Λιέγης- Γάνδη (21:30)

Σάββατο (22/9)

Ζούλτε Βάρεγκεμ- Άντερλεχτ (19:00)
Γκέρμιναλ.- Κόρτραϊκ (21:00)
Μαλίν- Μονς
Λόκερεν- Λέουβεν
Μπέβερεν- Λιρς

Κυριακή (23/9)

Κλαμπ Μπριζ- Σερκλ Μπριζ (15:30)
Σαρλερουά- Γκενκ (21:30)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: