Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Μήπως να ‘φευγαν από το γήπεδο;

Μήπως να ‘φευγαν από το γήπεδο;
Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να γίνει για να βάλει γκολ ο Λεβαδειακός;

Ο Ναπολεόνι έχασε πέναλτι στο 3’, ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 36’, οι Βοιωτοί έχασαν σωρεία ευκαιριών και η Βέροια ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 8 παίκτες!

Και όμως, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δεν κατάφερε να κάνει... σεφτέ, με το 0-0 να παραμένει ως το τέλος και τις δύο ομάδες να παίρνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Λεβαδειακός ήταν άκρως σαρωτικός, έπαιζε… μονότερμα σε όλο το παιχνίδι, όμως η… Θεά τύχη και ο τερματοφύλακας της Βέροιας, Λόπεθ που κατέβασε ρολά δεν άφησαν περιθώριο νίκης στους γηπεδούχους. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, λόγω της αποβολής του Σνάουτσνερ, ενώ στα τελευταία πέντε λεπτά αποβλήθηκαν οι Λόπεθ (85’) και Μπεσέρα (90’).



Άσφαιρη… καταιγίδα Λεβαδειακού

Με τρομερή διάθεση και έτοιμος να κυνηγήσει εξ’ αρχής το γκολ μπήκε στον αγώνα ο Λεβαδειακός. Και όχι απλά είχε διάθεση, αλλά κέρδισε και πέναλτι, μόλις στο 3’. Ο Ναπολεόνι κέρδισε την ανατροπή από τον Τόμας, ο Ιταλός επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεσή του όμως, ο Λόπεθ είπε «όχι», κρατώντας το 0-0. Ο… μονόλογος των γηπεδούχων δεν σταμάτησε εκεί, ούτε καν πτοήθηκε από το χαμένο πέναλτι. Η Βέροια το μόνο που έκανε ήταν να προσπαθεί να αμυνθεί, χωρίς καν να μπορεί να κρατήσει μπάλα.

Και ενώ το… ξύλο συνεχιζόταν, με τις κίτρινες από τον Κάκο να διαδέχεται η μία την άλλη, οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου συνέχιζαν να απειλούν με σουτ, τόσο εντός, όσο και εκτός περιοχής. Στο 36’ οι γηπεδούχοι συνεργάστηκαν πολύ όμορφα, ο Ροτζέριο έβγαλε την κάθετη πάσα στον Ναπολεόνι, όμως το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι, με ακόμα μια κλασική ευκαιρία να χάνεται για το Λεβαδειακό. Μάλιστα, η προσπάθεια των Βοιωτών… επιβραβεύτηκε, με τη Βέροια να συνεχίζει για το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σνάουτσνερ με δεύτερη κίτρινη.

Ε, δεν τον ήθελε και με… 8

Ο Λεβαδειακός έπαιζε… μόνος του στο γήπεδο. Πίεζε ασφυκτικά, κυκλοφορούσε τη μπάλα, έκανε ευκαιρίες, όμως η τύχη και ο… Λόπεθ δεν του επέτρεπαν να πετύχει κάποιο τέρμα. Ο επιθετικός μονόλογος των Βοιωτών συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τους Ναπολεόνι και Ροτζέριο να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Όμως υπολόγιζαν χωρίς το… τοίχος Λόπεθ, τον τερματοφύλακα της Βέροιας.

Πιο κλασικές ευκαιρίες το τετ-α-τετ του Πόι και του Ναπολεόνι. Οι φιλοξενούμενοι που έπαιζαν και με αριθμητικό μειονέκτημα, φαίνονταν ανήμποροι να αντιδράσουν. Πόσο μάλλον να επιτεθούν. Οι ευκαιρίες συνέχισαν να χάνονται από πλευράς Βοιωτών, με τη κατοχή υπέρ τους να ξεπερνά και το 70%, όμως δεν ήταν αρκετό. Εξίσου αρκετές δεν ήταν και οι δύο αποβολές στο τέλος για τη Βέροια. Ο MPV των φιλοξενούμενων, Λόπεθ έκανε λάθος έξοδο και αντίκρισε κόκκινη κάρτα στο 85’, ενώ και στο 90’ ακόμα ένα λάθος του Μπεσέρα, άφησε τη Βέροια με 8! Συνεχής πίεση από το Λεβαδειακό, όμως τίποτα δεν άλλαξε με το 0-0 να μένει ως το τέλος και τις δύο ομάδες να παίρνουν τους πρώτους βαθμούς στη φετινή Σούπερ Λίγκα.




Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (58' Μαχαίρας), Γεωργίου (65' Κουτσόπουλος), Χοσέμι, Μεντί, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Ναπολεόνι, Ροτζέριο, Πόι, Βασιλείου

Στον πάγκο: Κασμερίδης, Λισγάρας, Μίλιεβιτς, Μπουντόπουλος, Κοτίτσας

Βέροια (Καρύδας): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Τόμας, Καλογέρης, Σνάουτσνερ, Μπάρμπας, Καφές, Καλτσάς (85' Καντιμοίρης), Ζε Βίτορ, Μπαργκάν (46' Μπεσέρα), Ιωάννου

Στον πάγκο: Έβερτον, Γεωργέας, Ολαϊτάν, Βεργώνης, Τζημογιάννης, Γκιγέρμο

Διαιτητές: Κάκος, Ακριβός, Μπάλτας
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: