Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν καταλαβαίνει από... Μαραντόνα ο Ρικέλμε!!

Το «αντίο» από τη Μπόκα Τζούνιορς επισημοποίησε ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ρίχνοντας παράλληλα τις... σπόντες του κατά του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος, Ντιέγκο Μαραντόνα είναξ αγαπητός στους οπαδούς αλλά και στους παίκτες της Μπόκα. Εκτός από τον Ρικέλμε!
Ο 34χρονος «μαέστρος» δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον «Ντιεγκίτο» κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, όταν ο Ρικέλμε δήλωσε πως θα φύγει από τη Μπόκα.
«Αποχωρώ και είμαι χαρούμενος για την απόφασή μου. Ο τελικός ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Δεν με νοιάζει τι λέει αυτός ο τύπος (σ.σ. Μαραντόνα). Κέρδισα τρεις τίτλους κι έχασα τον τελευταίο, αν και ήθελα να τον κατακτήσω κι αυτόν. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα κρατά το λόγο του και σαν παίκτης εκπλήρωσα όλα μου τα όνειρα», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και πρόσθεσε:
«Νιώθω πολύ καλά, αισθάνομαι πως μπορώ να παίξω ακόμη πολύ καλά. Αν ξέρετε κάποια ομάδα που ενδιαφέρεται, πείτε μου κι εμένα».



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: