Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Αϊλτον «γκρέμισε» τους Χουλκ, Βίτσελ!!

Ο Αϊλτον «γκρέμισε» τους Χουλκ, Βίτσελ
Τα λεφτά φέρνουν ή δεν φέρνουν την ευτυχία τελικά;

Στην Ζενίτ και στον αγώνα της για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ρωσίας κόντρα στην Τέρεκ Γκρόζνι, του Αϊλτον δεν την έφεραν πάντως.

Στο ντεμπούτο τους, οι Χουλκ και Βίτσελ δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την ομάδα τους και οι πρωταθλητές γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-0, που τους «γκρέμισε» από την κορυφή.

Οι δύο ομάδες είχαν 16 βαθμούς πριν την έναρξη του αγώνα, όμως η Ζενίτ παρουσιάστηκε κάπως «χλωμή». Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι να ρίξει στον αγώνα τους δύο νεοαποκτηθέντες, για τους οποίους δαπανήθηκαν περίπου 90 εκατ. ευρώ. Ο μεν Χουλκ μπήκε στο ημίχρονο ως αλλαγή, ενώ ο Βίτσελ στο 70’.

Οι δύο ομάδες είχαν «κολλήσει» στο 0-0 όμως οι φιλοξενούμενοι «μίλησαν» στο τέλος και «έκλεισαν» το σπίτι της πρωταθλήτριας. Ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ, Αίλτον στο 85’ έκανε το 1-0 για την Τέρεκ Γκρόζνι, ενώ το «κερασάκι στη τούρτα», ήρθε με τον Λεμπεντένκο, ο οποίος έγραψε το 2-0 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Και δεν έλειπε μόνο η ήττα για τη Ζενίτ, αλλά ταυτόχρονα «έπεσε» από την κορυφή, καθώς οι θριαμβευτές της Τέρεκ βρίσκονται πλέον μόνοι πρώτοι με τρεις βαθμούς περισσότερους.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: