Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

«Θα φτάσει μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουβέντους»

«Θα φτάσει μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουβέντους»
Αποφασισμένος να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί, τόσο αυτός όσο και η Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Μίρκο Βούτσινιτς. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στη «Gazzetta dello sport» και τόνισε πως η ομάδα του έχει πολλές δυνατότητες και μπορεί να προχωρήσει μέχρι τέλους στην Ευρώπη.

Αγωνίστηκε για πέντε σεζόν στη Ρόμα κατακτώντας δύο κύπελλα Ιταλίας, κάνοντας αισθητή την παρουσία του σημειώνοντας 46 γκολ. Το 2011 ο Μίρκο Βούτσινιτς μετακόμισε στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους, με την οποία κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με αφορμή τους πρώτους αγώνες στην Ευρώπη, ο Βούτσινιτς έδωσε συνέντευξη στη «Gazzetta dello sport» και φάνηκε αισιόδοξος. «Με τη νοοτροπία και την αγωνιστικότητα της περασμένης χρονιάς, μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και στην Ευρώπη. Η ομάδα έχει απεριόριστες δυνατότητες», τόνισε με σιγουριά ο παίκτης.

Τι σημαίνει για τον Βούτσινιτς το Τσάμπιονς Λιγκ; «Σημαίνει να μετράω τις δυνάμεις μου με τους καλύτερους στον κόσμο. Είναι η διοργάνωση που σου δίνει απαντήσεις για την πραγματική αξία σου. Αλλά και η Serie A, όσο και αν θέλουν κάποιοι να την απαξιώνουν, είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου, ιδίως για έναν επιθετικό. Αν πετύχεις εδώ, μπορείς να παίξεις παντού.»

Μετά από την περσινή κατάκτηση του τίτλου, ποιοι είναι οι στόχοι της Γιουβέντους; «Θέλουμε να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία, αλλά θα είναι δύσκολο. Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν. Ιδίως φέτος τόσο η Νάπολι όσο και η Ρόμα είναι πολύ δυνατές. Αλλά και οι Μιλανέζοι, δεν θα καταθέσουν εύκολα τα όπλα. Περιμένω ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα που θα κριθεί στη διάρκεια που θα έχει ο καθένας», απαντά ο Βούτσινιτς.

Κλείνοντας έκανε μια αναφορά στον συμπατριώτη του, Στέβαν Γιόβετιτς. «Θα ήθελα να τον είχα μαζί μου. Ο κόσμος πίσω στην πατρίδα θα ήταν περήφανος που δύο παίκτες από το Μαυροβούνιο θα έπαιζαν στην κορυφαία ομάδα της Ιταλίας. Ας ελπίσουμε πως σύντομα θα είμαστε συμπαίκτες», σημείωσε ο Βούτσινιτς, ρίχνοντας μια ιδέα για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της «Μεγάλης Κυρίας».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: