Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Απολύθηκε ο Σκολάρι!!

Απολύθηκε ο Σκολάρι
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παλμέιρας αποτελεί ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε πως η συνεργασία της με τον προπονητή διακόπτεται λόγω των κακών αποτελεσμάτων στο φετινό πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Το 2002 ήταν η χρονιά του Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Η εθνική Βραζιλίας με αυτόν στον πάγκο ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του κόσμου, κατακτώντας το Μουντιάλ που είχε διεξαχθεί στα γήπεδα της Νοτίου Κορέας και της Ιαπωνίας. Δύο χρόνια αργότερα ο Σκολάρι έφτασε μία ανάσα από την κορυφή της Ευρώπης, ως προπονητής της Πορτογαλίας, αλλά ο Χαριστέας, ο Μπασινάς, ο Καραγκούνης και τα άλλα παιδιά της εθνικής Ελλάδας του Ότο Ρεχάγκελ τον υποχρέωσαν να περιοριστεί στη δεύτερη θέση.

Με εξαίρεση εκείνη τη διετία, ο Σκολάρι δεν κατάφερε να πετύχει σπουδαία πράγματα με τις ομάδες στις οποίες εργάστηκε. Εκτός και αν ένα πρωτάθλημα στο Ουζμπεκιστάν μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχία. Η επιστροφή του στη Βραζιλία και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Παλμέιρας το 2010 συνδυάστηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου Βραζιλίας, αλλά μέχρι εκεί.

Μετά από 24 αγωνιστικές του πρωταθλήματος Βραζιλίας ο Σκολάρι αποτελεί παρελθόν και από την Παλμέιρας. Οι 5 νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες, με την ομάδα να παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, δεν ικανοποίησαν τη διοίκηση της Παλμέιρας, η οποία εξέδωσε την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας της με τον προπονητή.

«Λύνεται κοινή συναινέσει το συμβόλαιο συνεργασίας της ομάδας με τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι», αναφέρει λακωνικά η διοίκηση της ομάδας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: