Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν εφησυχάζει ο Μπουφόν!!

Δεν εφησυχάζει ο Μπουφόν
Φαβορί για ακόμη ένα τίτλο φέτος χρίζει τη Γιουβέντους ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ιταλίας θεωρεί πάντως ότι δε θα είναι εύκολη υπόθεση μια και ο ανταγωνισμός από τη Μίλαν, την Ίντερ, τη Ρόμα και τη Νάπολι θα είναι υψηλός.

Η τιμωρία του Αντόνιο Κόντε για 10 μήνες είναι ακόμη ένα στοιχείο το οποίο θα επηρεάσει την πορεία των «μπιανκονέρι» σύμφωνα με τον διεθνή τερματοφύλακα.

«Υπάρχουν τρεις με τέσσερις ομάδες που παρόλο που βρίσκονται σε θεωρητικό επίπεδο πίσω από εμάς, στην πορεία όμως θα είναι επικίνδυνες», τόνισε στο Sky Sport24 και συνέχισε:

«Αναφέρομαι στη Μίλαν αλλά και στις Ίντερ, Ρόμα και Νάπολι που δεν παίρνουν μέρος στο Champions League αλλά διαθέτουν πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Μας λείπει ο Κόντε και η απουσία του είναι αισθητή. Είναι ένας προπονητής που μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστεψε σε εμάς
».

Ο Μπουφόν δεν άφησε ασχολίαστη και την επιστροφή του συλλόγου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση:

«Μας έλειψαν τέτοιου είδους παιχνίδια, για πολύ καιρό τα παρακολουθούσαμε μόνο από την τηλεόραση».

Ακόμη μίλησε για την επιλογή του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία αλλά και για το δικό του μέλλον:

«Έκανε την επιλογή του να αγωνιστεί εκεί και είμαι σίγουρος ότι όχι μόνο δε θα έχει προβλήματα αλλά και ότι θα παίξει για αρκετά χρόνια ακόμη.

Όσο για το δικό μου μέλλον θα μιλήσω σύντομα με τη διοίκηση και δε νομίζω ότι θα υπάρξουν κάποια προβλήματα. Θέλω να ανανεώσω το συμβόλαιο μου αλλά προς το παρόν η ομάδα έχει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά θέματα.

Νομίζω ότι δε θα πάω σε καμιά άλλη ιταλική ομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: