Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Κρίση… διαρκείας!!

Κρίση… διαρκείας
Προβληματισμό προκαλεί στους ανθρώπους της Νάπολι ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που έχει διαθέσει η ομάδα. Ο κόσμος που έσπευσε να αγοράσει τις κάρτες της νέας χρονιάς είναι πολύ λιγότερος σε σχέση με πέρσι, ενώ και η κίνηση των κανονικών εισιτηρίων παρουσιάζεται πεσμένη. Ο κόσμος από την πλευρά του διαμαρτύρεται για τις τιμές.

Από τους περισσότερους παρουσιάζεται ως ένα από τα πιο δυνατά αουτσάιντερ. Αυτό που τονίζουν είναι πως, παρά την πώληση του Λαβέτσι, η Νάπολι τελικά βγήκε ενισχυμένη από τις μεταγραφές. Ιδιαίτερη σημασία δίνουν στη δουλειά του προπονητή, Βάλτερ Ματζάρι, ο οποίος έχει δώσει συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα, που φέτος έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει το θέαμα με τα καλά αποτελέσματα.

Αν και θεωρητικά, λοιπόν, η Νάπολι «κτυπάει» πρωτάθλημα, οι οπαδοί της φαίνονται να την εγκαταλείπουν. Τα πρώτα στοιχεία των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν διατεθεί ως τώρα, κάνουν λόγο για αισθητή μείωση. Από τα 15.600 της περασμένης χρονιάς, μόλις 11.000 έχουν πουληθεί. Για το λόγο αυτό η διοίκηση αποφάσισε να παρατείνει το χρόνο διάθεσής τους μέχρι το παιχνίδι της ομάδας με τη Λάτσιο, το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς.

Όμως δεν είναι μόνο τα διαρκείας που μειώθηκαν. Για το ματς της Κυριακής με την Πάρμα οι άνθρωποι της ομάδας δεν περιμένουν περισσότερους από 35.000 θεατές. Η προπώληση δεν πάει καλά και το παραπάνω νούμερο ίσως αποδειχτεί ακόμα και αισιόδοξο.

Από την πλευρά τους οι οπαδοί διαμαρτύρονται για τις αυξημένες τιμές. Θεωρούν πως δεν νοείται το «φτηνό» εισιτήριο να κοστίζει 30 ευρώ, ενώ τα παιδιά πάνω από 4 ετών να πληρώνουν ολόκληρο εισιτήριο. Ιδιαίτερα σε περίοδο κρίσης και σε μια πόλη όπως η Νάπολη, όπου η ανεργία έχει σπάσει κάθε ρεκόρ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: