Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν «ιδρώνει» το αφτί του Αλέγκρι!!

Δεν «ιδρώνει» το αφτί του Αλέγκρι
Τη δική του απάντηση στα σενάρια που τον θέλουν να απολύεται σύντομα από τη Μίλαν έδωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο προπονητής των «ροσονέρι» μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Αταλάντα, τόνισε πως η θέση του είναι ασφαλής και πως τα αποτελέσματα θα τον δικαιώσουν.

Οι φήμες που θέλουν την Μίλαν έτοιμη να αλλάξει προπονητή ολοένα και φουντώνουν. Λίστες με υποψήφιους αντικαταστάτες εμφανίζονται, ενώ δεν λείπουν και τα προγνωστικά που έχουν να κάνουν με τον χρόνο της αντικατάστασης του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο ίδιος, όμως, ο προπονητής της Μίλαν εμφανίστηκε ήρεμος στη συνέντευξη τύπου πριν από την αναμέτρηση με την Αταλάντα για την τρίτη αγωνιστική του Καμπιονάτο. «Η θέση του προπονητή της Μίλαν είναι πολύ σημαντική. Έχει πρεστίζ και εξασφαλίζει φήμη. Για το λόγο αυτό πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση μου. Όμως τους διαβεβαιώνω πως ακόμα δεν έχει έρθει η στιγμή να την αφήσω. Τα αποτελέσματα θα με δικαιώσουν και θα αναγκάσουν τη διοίκηση να με αφήσει να συνεχίσω να δουλεύω εδώ», τόνισε με έμφαση ο Αλέγκρι.

Στη συνέχεια ο Αλέγκρι αναφέρθηκε στις πρώτες μέρες του στη Μίλαν. «Από την πρώτη μέρα πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν ένα λάθος μου για να με σταυρώσουν. Χάρη στην πίστη των παικτών μου και τη σκληρή δουλειά, καταφέραμε να πάρουμε ένα πρωτάθλημα και ένα σούπερ καπ. Συνεπώς, γνωρίζω με ποιο τρόπο θα διασφαλίσω ακόμα περισσότερο τη θέση μου. Δουλεύοντας σκληρά και κερδίζοντας τίτλους.»

Για το ματς με την Αταλάντα, το μόνο που είπε είναι πως θα είναι δύσκολο. «Δεν υπάρχει εύκολο ματς, αν δεν παίξεις καλά. Η Αταλάντα θα προσπαθήσει να μας κάνει τη ζημιά. Από εμάς εξαρτάται αν θα της το επιτρέψουμε.»



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: