Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

«Να δυσκολέψουμε την Μπαρτσελόνα»

«Να δυσκολέψουμε την Μπαρτσελόνα»
Η Χετάφε δε θα είναι εύκολος αντίπαλος για την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Λουίς Γκαρθία. Ο τεχνικός της μαδριλένικης ομάδας επιθυμεί μετά τη νίκη επί της Ρεάλ να βάλει δύσκολα και στους Καταλανούς.

Η «Μπάρτσα» εν όψει του σημερινού αγώνα των δύο ομάδων έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες του Ζόρντι Άλμπα, του Αντρές Ινιέστα και του Αλέξις Σάντσες που αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών στους αγώνες με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο Γκαρθία πιστεύει ότι ο μικρός χρόνος που μεσολάβησε μετά τις διεθνείς υποχρεώσεις μπορεί να κάνει τη διαφορά, παρόλο το γεγονός ότι δεν περιμένει να αλλάξουν πολλά πράγματα.

«Η Μπαρτσελόνα θα είναι επηρεασμένη από τη διακοπή και τους τραυματισμούς των διεθνών της», τόνισε στην «As» και πρόσθεσε:

«Αν παίκτες σαν τον Ινιέστα και τον Αλέξις μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, σίγουρα θα επηρεαστούν, αλλά δε νομίζω ότι θα υπάρξει μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με πριν».

Ο τεχνικός της Χετάφε συμπλήρωσε ότι θέλει να κυριαρχήσει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο αλλά θα δεχόταν να δεχθεί πίεση από τον αντίπαλο αν έμενε πίσω στο σκορ.

«Φυσικά θέλω να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο αλλά δεν έχω δει καμιά ομάδα να το κάνει αυτό.

Έχουν συνηθίσει να κρατούν την μπάλα πολύ στα πόδια τους και εμείς θα προσπαθήσουμε να το αποτρέψουμε. Θα είμαστε έτοιμοι να μην έχουμε την μπάλα και να αγωνιστούμε όπως κάναμε και πέρσι, που αμυνθήκαμε μαζικά, υποφέραμε αλλά στο τέλος πήραμε τη νίκη
», ήταν η τοποθέτηση του Γκαρθία.

Υπενθυμίζεται ότι την περσινή σεζόν η Χετάφε είχε επικρατήσει της Μπαρτσελόνα με 1-0.






πηγή: sport-fm.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: