Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

«Να καταπολεμήσουμε τον ιό της FIFA»

«Να καταπολεμήσουμε τον ιό της FIFA»
Το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην Χετάφε είναι δύσκολο.

Οι τραυματισμοί παικτών όπως ο Ινιέστα, ο Σάντσες και ο Άλμπα δημιουργούν προβλήματα στην Μπαρτσελόνα.

Για τον Τίτο Βιλανόβα, τέτοιες απώλειες αποτελούν τον… ιό της FIFA και ο μόνος τρόπος για να καταπολεμηθεί, είναι η ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά ξέρει και καλά ότι οι παίκτες του μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

«Είναι αναπόφευκτοι οι τραυματισμοί μέσα στη σεζόν. Έχουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ακόμα και όταν προκύπτουν προβλήματα. Είναι κάτι άλλωστε που συμβαίνει σε όλους τους ποδοσφαιριστές σε όλες τις ομάδες. Οι τραυματισμοί των διεθνών είναι κάτι σαν ιός της FIFA. Ο μόνος τρόπος να τον καταπολεμήσουμε είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Χετάφε», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Χετάφε, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, σχολίασε: «Ποτέ δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Την περσινή σεζόν δεν πήραμε τη νίκη μέσα στην έδρα τους. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Η Χετάφε είναι μία καλή ομάδα, η οποία νίκησε και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εμείς πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να το κερδίζουμε. Άλλωστε έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».

Αναφορικά με την περίπτωση του Βίγια, αλλά και του Φάμπρεγκας, ο Βιλανόβα τόνισε: «Ο Βίγια είναι έτοιμος να αγωνιστεί βασικός. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο. Έχει, όμως, να κάνει και με το παιχνίδι. Ο Σέσκ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στη θέση που αγωνίζεται και θα ξεκινούσε βασικός σε κάθε ομάδα που θα έπαιζε. Προπονείται πολύ καλά και διαφωνώ με αυτούς που λένε το αντίθετο. Εάν δεν έχει καλή απόδοση, σημαίνει ότι θα έχω και εγώ μερίδιο ευθύνης».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: