Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Αγιού: «Θα είναι πολύτιμος ο Μπάρτον»!

Αγιού: «Θα είναι πολύτιμος ο Μπάρτον»
Ο Τζόι Μπάρτον θα αποδειχθεί μια πολύ σημαντική μεταγραφή για τη Μαρσέιγ, σύμφωνα με τον Αντρέ Αγιού. Ο Άγγλος μέσος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στο γαλλικό σύλλογο από την ΚΠΡ τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο προβληματικού χαρακτήρα άσος είναι τιμωρημένος για τα επόμενα εννιά παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος αλλά θα έχει τη δυνατότητα να κάνει το ντεμπούτο του την Πέμπτη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για το Europa League.

H ομάδα της Μασσαλίας έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής.

Επόμενος αντίπαλος για το πέντε στα πέντε η Νανσί την Κυριακή.

«Όταν έφτασε ο Τζόι στην ομάδα υπήρχε σε όλους ένα καλό προαίσθημα», τόνισε ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός και συνέχισε:

«Όσο περνάει ο καιρός αισθάνεται καλύτερα, δουλεύει πάρα πολύ. Δεν έχει κάνει προετοιμασία, πρέπει να έχουμε υπομονή μαζί του. Ακόμη είναι τιμωρημένος για κάποιους αγώνες και επομένως δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά από αυτόν το πρώτο διάστημα.

Γίνεται ολοένα και πιο δυνατός σε φυσική κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύτιμος για το σύλλογο. Είναι ποδοσφαιριστής με χαρακτήρα και ελπίζω να το μεταφέρει αυτό και στην υπόλοιπη ομάδα
».

Ακόμη ο Αντρέ Αγιού τονίζει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είναι πολύ χαρούμενοι από το πολύ καλό ξεκίνημα αλλά θεωρεί ότι υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμη να κάνουν:

«Οφείλουμε να διατηρήσουμε αυτό το μομέντουμ αλλά ξέρω ότι είναι δύσκολο μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με τη Νανσί και ελπίζω να είμαστε απόλυτα έτοιμοι.

Σκεφτόμαστε μόνο το προσεχές παιχνίδι, αυτό κόντρα στη Νανσί είναι όπως ένα άλλο. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί αλλά και να παραμείνουμε ήρεμοι ,ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας και να φτάσουμε στη νίκη
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: