Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Eτοιμοι Φαν Πέρσι και Καγκάβα!!

Eτοιμοι Φαν Πέρσι και Καγκάβα
Με ανακούφιση ο Αλεξ Φέργκιουσον ανακοίνωσε ότι ο Ρόμπι Φαν Πέρσι και ο Σίνζι Καγκάβα είναι έτοιμοι για να παίξουν στο ματς με την Γουϊγκαν, δίνοντας πολλές λύσεις στον προπονητή τους.

Λόγω προβλήματος στην πλάτη, ο Καγκάβα δεν έπαιξε στον αγώνα της Εθνικής Ιαπωνίας κόντρα στο Ιράκ, ενώ και ο Φαν Πέρσι έγινε αλλαγή στο ματς της Ολλανδίας με την Ουγγαρία. Ωστόσο και οι δύο είναι καλά και έτοιμοι για το εκτός έδρας ματς με την Γουϊγκαν.

Αν προσθέσουμε και τους Εβανς και Φλέτσερ που επίσης δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ο Φέργκιουσον δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, όπως άλλωστε είπε και ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. « Στο μέτωπο των τραυματιών, όλοι είναι καλά, εκτός τους γνωστούς Τζόουνς και Σμόλινγκ. Ο Τζόουνς ήταν πλήγμα για μας. Τραυματίστηκε στην προπόνηση και θα μείνει εκτός για 8-10 εβδομάδες. Αντιθέτως ο Σμόλινγκ θα προπονηθεί μέσα στον μήνα. Αλλά τώρα με την επιστροφή του Τζόνι Εβανς είμαστε σε καλύτερη κατάσταση στο κέντρο της άμυνας, σε σχέση με πριν από δύο εβδομάδες.»

Για τους διεθνείς παίκτες ο Φέργκιουσον είπε: «Πάντα ανησυχούμε όταν οι παίκτες φεύγουν για τις Εθνικές τους ομάδες, ειδικά όσοι ταξιδεύουν μακριά. Είχαμε τον Τσιτσαρίτο, τον Βαλέντσια και τον Καγκάβα. Το έχουν ξανακάνει αλλά δεν με τον Καγκάβα δεν ξέραμε πως θα αντιδρούσε επιστρέφοντας από μακρινό ταξίδι. Ευτυχώς είναι καλά.

Διαθέσιμος είναι και ο Φλέτσερ που έχει να παίξει από τον περασμένο Δεκέμβριο. «Ο Ντάρεν προπονείται καλά και έπαιξε την Δευτέρα με τους αναπληρωματικούς. Το επόμενο στάδιο είναι να τον βάλουμε σε παιχνίδι της πρώτης ομάδας. θα είναι στην ομάδα επειδή πιστεύω ότι αυτό θα τον βοηθήσει. Προς το παρόν όλα πάνε καλά για αυτόν...»

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: