Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Μέσι κάνει… πλάκα και γελά!!

Ο Μέσι κάνει… πλάκα και γελά!
Άλλες φορές χρειάζεται 90λεπτα για να βάζει δύο και τρία γκολ.

Ε, απέναντι στη Χετάφε o Λιονέλ Μέσι χρειάστηκε μόλις 30λεπτά για να πετύχει δύο τέρματα και ουσιαστικά να «κλειδώσει» το τρίποντο της Μπαρτσελόνα με σκορ 4-1.

Ο «Λίο» ξεπέρασε τον… εαυτό του καθώς «έσπασε» το ρεκόρ γκολ του σε μια ημερολογιακή χρονιά, έχοντας μέσα στο 2012, 61 γκολ, σε σχέση με τα 60 του 2010. Πλήγμα με Πουγιόλ

Κάτι η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ που είναι προ των… πυλών, κάτι ο δεδομένα αδύναμος αντίπαλος που είχε μπροστά της η Μπάρτσα, οδήγησαν τον Τίτο Βιλανόβα σε μερικές αλλαγές. Το «γόρδιο δεσμό» στο πρώτο μέρος έκοψε ο Αντριάνο στο 32’ δίνοντας προβάδισμα στους «μπλαουγκράνα».

Οι Καταλανοί δεν έπαιζαν και πολύ στη τσίτα και κάπου εκεί ο τεχνικός τους αποφάσισε να ρίξει στον αγώνα τον Μέσι. Όχι για να δώσει υποχρεωτικά λύσεις, αλλά για να «κλειδώσει» το ματς. Όπως και έκανε μέσα σε μόλις 4 λεπτά. Αρχικά στο 70’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στη συνέχεια στο 74’ με κοντινό πλασέ, έδωσε αέρα τριών γκολ στη Μπαρτσελόνα και έσπασε το δικό του ρεκόρ.

Μέσα στο ημερολογιακό έτος που διανύουμε έχει πετύχει συνολικά 61 γκολ, εκ των οποίων τα 9 με την εθνική Αργεντινής. Το προηγούμενο ρεκόρ γκολ του ήταν το 2010, όταν είχε 60, όμως πλέον αυτό ανήκει στο παρελθόν.

Οι γηπεδούχοι σημείωσαν στο 80’ το γκολ της… τιμής μετά από αυτογκόλ του Μασεράνο, ενώ το «κερασάκι στη τούρτα» για τη Μπαρτσελόνα έβαλε ο Νταβίντ Βίγια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετά την πολύμηνη απουσία του Ισπανού επιθετικού, ήρθε και η ώρα να... ανεβάσει στροφές, καθώς πέτυχε ακόμα ένα γκολ, κάνοντας το τελικό 4-1.






πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: