Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Σαν στο σπίτι του…!!

Σαν στο σπίτι του…
Ποιος είπε ότι το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού είναι μόνο το «Γ. Καραϊσκάκης»; Οι «ερυθρόλευκοι» απέδειξαν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ότι και στα εκτός έδρας παιχνίδια, εύκολα ή δύσκολα, έχουν τον τρόπο να φεύγουν με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά εάν ψάξει κανείς τα αποτελέσματα των νταμπλούχων Ελλάδας μακριά από την έδρα τους, θα διαπιστώσει πως η συνέπεια που επιδεικνύουν είναι υπεραρκετή για να τους χαρίσει μια σημαντική διάκριση!

Μετά και το σημερινό διπλό οι Πειραιώτες διαθέτουν το τρίτο καλύτερο σερί νικών σε εκτός έδρας παιχνίδια στον κόσμο!

Λαμβάνοντας υπ’ όψη και τις περσινές εξορμήσεις τους, οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ μετρούν οκτώ συνεχόμενα διπλά στο πρωτάθλημα! Τα πάντα ξεκίνησαν από την Τούμπα και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-0 και ακολούθησαν οι εκτός έδρας νίκες με ΟΦΗ (2-0), Παναθηναϊκό (το ματς καταχωρήθηκε 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού), Παναιτωλικό (1-0), ΠΑΣ Γιάννινα (4-0), Ατρόμητο (2-0), Βέροια (2-1) και σήμερα ξανά με αντίπαλο τον «Άγιαξ της Ηπείρου» (1-0).

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται η Γουότερφορντ της Ιρλανδίας με 9 συνεχόμενες… αποδράσεις, ενώ την κορυφή απολαμβάνει η ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ με 13 σερί διπλά!

Δείτε την πρώτη δεκάδα:

1)Σαχτάρ 13 (Ουκρανία)
2)Γουότερφορντ 9 (Ιρλανδία)
3)ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8 (ΕΛΛΑΔΑ)
4) Λουντογκόρεστ 7 (Βουλγαρία)
5) Γιουβέντους 6 (Ιταλία)
6) Ντανφέρμλιν 6 (Σκωτία)
7) Φέχερβαρ 6 (Ουγγαρία)
8) Εξετερ 5 (Αγγλία)
9) Νόμε Καλιού 5 (Εσθονία)
10) Ντεπορτίβο Λάρα 5 (Βενεζουέλα).



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: