Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Καβάλα: Τριπλό «χτύπημα» με Ν’ Ντιαγιέ, Αναστασόπουλο, Σαμαρά!!

Μεταγραφών συνέχεια στους «Αργοναύτες», που απέκτησαν τους Ντεμ Ν’ Ντιαγιέ, Δημήτρη Αναστασόπουλο και Γιώργο Σαμαρά.
Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Κώστα Βασιλακάκη στον ΑΟΚ. Οι Ενσαλίβα, Μοκακέ αφίχθηκαν στην Καβάλα, όμως στη μακεδονική πόλη βρίσκονται και άλλοι παίκτες που εντάχθηκαν στο ρόστερ. Ο λόγος για τους Γιώργο Σαμαρά, Ντεμ Ν’ Ντιαγιέ και Δημήτρη Αναστασόπουλο.
Παλιό φλέρτ με Εν Ντιαγιέ…
Ήταν καλοκαίρι του 2010, όταν η Καβάλα «φλέρταρε» για πρώτη φορά με τον Εν Ντιαγιέ, μόνο που τότε θεωρήθηκε «αλμυρός» και η μετεγγραφή δεν προχώρησε. Φέτος, όμως, έγινε ο «γάμος» και ο Εν Ντιαγιέ έπιασε λιμάνι. Ας ρίξουμε μία ματιά όμως στο «ποιος είναι». Το πλήρες όνομα του N'diaye Deme N'Diaye, γεννημένος στο Ντακάρ της Σενεγάλης πριν από 27 χρόνια (06-02-1985). Είναι μέσος και έχει ύψος 1,83μ. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 από την Guédiawaye FC. Από εκεί και πέρα αγωνίστηκε: 1999–2005 Douanes, 2006–2009 Estrela Amadora, 52 συμμετοχές (4 γκόλ), 2009–2012 Arles-Avignon, 88 συμμετοχές (9 γκόλ), 2012–Lens και Μέτς.
Ήρθε και ο Μοκάκε
Ο Marcus Nwambo Mokaké, όπως είναι ολόκληρο το όνομα του έφτασε και αυτός στην Καβάλα. Ο Μοκακέ είναι γεννημένος στις 30-11-1981 στο Καμερούν και αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης. Για οκτώ χρόνια αγωνίστηκε στη γαλλική Σεντάν σε Ligue 1 και Ligue 2 έχοντας 218 συμμετοχές και 75 γκολ. Πιο πριν είχε αγωνιστεί στις ομάδες της πατρίδας του, Φοβού Μπαχάμ και Κανόν Γιαουντέ. Είναι διεθνής με την Εθνική Καμερούν 3 φορές, και διαθέτει γαλλικό διαβατήριο. Έχει ύψος 1,68 και βάρος 64 κιλά.
Δικός του και ο Γιώργος Σαμαράς
Ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό απέκτησε ο ΑΟΚ, πλάι στους Θόδωρο Πακάλτση και Φίλιππο Παπαγερίδη, εντάσσοντας στο ρόστερ τον Γιώργο Σαμαρά. Ο 31χρονος στόπερ αποτελεί προσωπική επιλογή του Κώστα Βασιλακάκη, αφού οι δυο τους συνεργάστηκαν παλιότερα στη Δόξα Δράμας, τη σεζόν που οι «Μαυραετοί» ανέβηκαν από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική. Ο Σαμαράς αγωνίστηκε ακόμα σε Πυρσό Γρεβενών, Πανδραμαϊκό, Προσοτσάνη και μέχρι πρότινος Ζάκυνθο, ενώ είχε απασχολήσει μεταγραφικά και τον Αχαρναϊκό.
Απέκτησε να Αναστασόπουλο από Πανιώνιο
Ένα ακόμη μεγάλο ταλέντο απέκτησε ο ΑΟΚ, εξασφαλίζοντας το «ναι» του Δημήτρη Αναστασόπουλου, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Πανιώνιο. Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος είναι γεννημένος στις 11.04.1990 στην Αθήνα, έχει ύψος 1,77μ., (74 kgr).




πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: