Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Επέστρεψε (;) ο Ζαγοράκης στoν ΠΑΟΚ!!

Αν και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για πράξεις του ως προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ…Γράφει ο Άρις Νικολάκης.
Επέστρεψε (;) ο Ζαγοράκης στoν ΠΑΟΚ!
Αν κι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον «άδειασε» κανονικά αφήνοντας τον εκτεθειμένο για το «άνοιγμα» των 320.000 ευρώ τις οποίες διέθεσε (προσέξτε το ρήμα, παρακαλούμε!) άνευ απόδοσης κι άνευ απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της … Αν κι εξακολουθεί να διχάζει τον κόσμο του ΠΑΟΚ ενώ είχε σημαία του την ενότητα … Αν κι εξ αιτίας της προεδρίας του η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέρρευσε οικονομικά κι αποδεκατίστηκε αγωνιστικά …
Εν τούτοις ο Θοδωρής Ζαγοράκης επιθυμεί διακαώς, να επιστρέψει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και πράττει τα πάντα για να το καταφέρει. Αδιαφορώντας πλήρως για το νέο διχασμό τον οποίο θα προκαλέσει στους φίλους του «δικέφαλου». Οι διαθέσεις του δε, είναι ηλίου φαεινότερες.
Στο ίδιο μήκος κύματος όμως, εκπέμπει τις διαθέσεις της κι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είναι δεδομένη – βλέπετε – η επίσης, διακαής επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη. Ήταν τουλάχιστον, πριν δρομολογηθούν κι ο δικαστικές περιπέτειες του Θοδωρή Ζαγοράκη σε βαθμό κακουργήματος μάλιστα. Αν και τότε γνώριζε τα αποτελέσματα του ελέγχου το ορκωτού λογιστή στα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και τα θέματα κακοδιαχείρισης με σαφή ευθύνη του τέως προέδρου.
Θέματα κακοδιαχείρισης; Ναι! Έτσι ακριβώς επειδή ουσιαστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπέστη βλάβη οικονομική από αυτά. Με άλλα λόγια; Επιμένουμε, να πιστεύουμε ακράδαντα ότι, ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα απαλλαγεί από τις κατηγορίες για απιστία κι υπεξαίρεση. Θα κουβαλήσει βέβαια, τις …αμαρτίες του στον Γολγοθά του. Και χωρίς να εξαγνισθεί. Δεν θα στιγματισθεί όμως, με κακουργήματα. Κατά την ταπεινή μας άποψη τουλάχιστον…
Όσον αφορά δε, την διακαή επιθυμία του για επιστροφή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Το γεγονός και μόνον ότι την εκπροσώπησε στις συζητήσεις και στις διαπραγματεύσεις με εταιρεία αθλητικής ένδυσης κι υπόδησης – φανταζόμαστε ότι – είναι μία ένδειξη για των λόγων μας το αληθές .
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης κι ο Γιώργος Γεωργιάδης (ως τεχνικός διευθυντής) συναντήθηκαν στην Αθήνα με εκπροσώπους της εταιρείας. Εκεί δρομολόγησαν συζητήσεις για την ένδυση κι υπόδηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι δύο τέως διεθνείς συμπαίκτες την εκπροσωπούν στο συγκεκριμένο ιδιαίτερο σοβαρό (κι οικονομικά) θέμα. Εν γνώσει φυσικά, του Ιβάν Σαββίδη και του Ζήση Βρύζα.
Μερικές μόνον ημέρες μετά το «άδειασμα» του τέως προέδρου σχετικά με την κάλυψη του «ανοίγματος» των 320.000 ευρώ ως αμοιβή μισθωτών υπηρεσιών. Εκτός πια – επειδή πολλά βλέπουν τα μάτια μας και πολλά ακούν τα αυτιά μας – έτσι όρισε το πλαίσιο υποστήριξης του Θοδωρή Ζαγοράκη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Εκτός πια …
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: