Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Μαρκόπουλος: «Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα»

Μαρκόπουλος: «Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα»
Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ αλλά και προβληματισμένος για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ολοκλήρωση του νικηφόρου αγώνα απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας (82-81).

«Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα σε αυτό το παιχνίδι. Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και με σκαμπανεβάσματα στο δεύτερο, πιστεύω εξαιτίας της κούρασης. Είχαμε και τα προβλήματά μας, με τον Παπαδόπουλο που προτιμήσαμε να μην τον χρησιμοποιήσουμε, ενώ στο τέλος δεν είχαμε και τον Χάτσερ για ένα ολόκληρο δεκάλεπτο» ανέφερε αρχικά ο κόουτς του «δικεφάλου του Βορρά» και πρόσθεσε:

«Το πιο ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες παλεύουν μέσα στο γήπεδο και η ομάδα είναι τουλάχιστον ανταγωνιστική κι αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί. Νομίζω ότι σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου κάναμε ένα ακόμη βήμα στην επίθεση, όπου βρήκαμε κι άλλες λύσεις, ενώ κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν στην άμυνα θα κοιτάξουμε να τα βελτιώσουμε. Έχουμε τώρα το παιχνίδι της Τρίτης, έχουμε λίγες μέρες για να κάνουμε τα πλάνα μας, αλλά είναι πολύ νωρίς και για τις δύο ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: