Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Η …άλλη ζωή του Φαν ντερ Σάαρ!!

Η …άλλη ζωή του Φαν ντερ Σάαρ
Μπορεί να έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αλλά οι συνήθειες της ποδοσφαιρικής ζωής δύσκολα κόβονται. Ο Έντβιν Φαν ντερ Σάαρ μίλησε για όλους και για όλα, για την καθημερινότητά του, για τον τρόπο ζωής του, για τα προβλήματα υγείας της συζύγου του αλλά και το για το εάν του λείπουν τα γήπεδα.

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας έχει «κρεμάσει τα γάντια του» εδώ και 16 μήνες, αλλά οι συνήθειες δεν κόβονται.

Πρωινό τρέξιμο και αθλητική ζωή αποτελούν την καθημερινότητα του Φαν ντερ Σάαρ, ο οποίος τονίζει πως «με αυτόν τον τρόπο ο άνθρωπος ηρεμεί», αφού συμμετέχει «μόνο το σώμα, το μυαλό και η φύση» και κανένας άλλος παράγοντας.

«Ξυπνάω νωρίς κάθε πρωί και τρέχω 20 χιλιόμετρα. Μένω δίπλα στη θάλασσα και πηγαίνω μέχρι το διπλανό χωριό, παίρνω μία αγγλική εφημερίδα και μετά έχει σειρά ο φούρνος. Παίρνω φαγητό και τρώμε πρωινό με τη γυναίκα μου στις 10», αποκαλύπτει ο Ολλανδός τερματοφύλακας, ο οποίος μετά την περιπέτεια της συζύγου του, με την υγεία της, έχει αλλάξει τελείως τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη ζωή.

«Αυτό που συνέβη στην Αννμαρί, τα Χριστούγεννα του 2009, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Το έπαθε στην Ολλανδία, όταν είχα έρθει κι εγώ. Εκείνη την περίοδο είχα τραυματιστεί και είχα επιστρέψει εδώ για θεραπεία. Η Γιουνάιτεντ χειρίστηκε άψογα το θέμα, με άφησε να παραμείνω εδώ. Δεν σκέφτηκα ποτέ να αποσυρθώ γι αυτό το θέμα, αφού αμέσως έγινε καλύτερα», τόνισε ο Φαν ντερ Σάαρ, η σύζυγος του οποίου είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Μάλιστα, το ζεύγος έχει ιδρύσει φιλανθρωπικό ίδρυμα και ο Ολλανδός παλαίμαχος θα συμμετέχεις το Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης για να συγκεντρώσει χρήματα για τον σκοπό αυτό.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής του, ο Φαν ντερ Σάαρ το αρνήθηκε ευγενικά, αφού τόνισε πως «η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα πηγαίνει θαυμάσια». «Δεν χρειάζεται να κάνω ότι έκανε ο Σκόουλς», τόνισε γελώντας για να συμπληρώσει πως μπορεί να …ζήσει και μακριά από τα γήπεδα.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: