Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Το απόλυτο με «εξάρα» και πρωτιά για Τβέντε!!

Το απόλυτο με «εξάρα» και πρωτιά για Τβέντε
Η Τβέντε διέλυσε με έξι γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση την εκ των ουραγών Βίλεμ και πήρε το «διπλό» με σκορ 6-2. Η ομάδα του Στιβ ΜακΛάρεν είναι η μόνη που έχει το απόλυτο στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Eredivisie και βρίσκεται μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. «Πέρασε» από την Χέρενφεϊν η Ντεν Χάαγκ, ισοπαλία ανάμεσα σε Φένλο και Ναϊμέγκεν.

Η Τβέντε προηγήθηκε 3-0 και 5-1 της Βίλεμ, προτού διαμορφωθεί το τελικό 6-2. Δύο γκολ για τον Σίλντερ και από ένα για τους Γκουτιέρεζ, Καστένιος και Γιάνσεν ενώ το έκτο τέρμα σημειώθηκε με αυτογκόλ του Χάαστρουπ.

Η Ντεν Χάαγκ πέτυχε τρία γκολ σε εννιά λεπτά και στο 28’ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0 μέσα στην έδρα της Χέρενφεϊν. Το γκολ του Γκουβελέου και η αποβολή του Μάιγερς, δεν ανησύχησαν την ομάδα της Χάγης, που ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Η γηπεδούχος Φένλο δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και αρκέστηκε στην ισοπαλία με την Ναϊμέγκεν η οποία προηγήθηκε με 2-0 αλλά ισοφαρίστηκε από δύο γκολ του Νουοφόρ μέσα σε 10 λεπτά.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: