Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Hello, I’ m AEK!!

Hello, I’ m AEK!
Η νίκη ήταν ούτως ή άλλως στόχος.

Η ατμόσφαιρα που θα σπρώξει την ΑΕΚ να την κατακτήσει και θα τη… συστήσει όπως πρέπει στους υποψήφιους επενδυτές έχει μετατραπεί στο δεύτερο μεγάλο «στοίχημα» της «Ένωσης».

Με όλα τα αγωνιστικά τους όπλα και αρκετό κόσμο (όπως ελπίζεται) στην εξέδρα, οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Άρη -και φυσικά τους Βιντιάδη και Χάρις.

Μετά την επίσκεψή στα Σπάτα και την εναέρια αυτοψία του χώρου όπου βρισκόταν το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι υποψήφιοι επενδυτές ετοιμάζονται για την πιο δυνατή… τζούρα από ΑΕΚ. Αυτή που θα πάρουν παρακολουθώντας (από μπουθ πίσω από την εξέδρα των επισήμων) το παιχνίδι με τον Άρη. Κι αυτή που ελπίζεται πως θα ‘ναι τέτοια -λόγω και της ατμόσφαιρας που θα φτιάξει ο κόσμος στην εξέδρα- ώστε να επιβεβαιώσει (κυρίως στον Κιθ Χάρις που δεν γνωρίζει) πόσο καλά κάνουν που σκοπεύουν να επενδύσουν στην ΠΑΕ.

Επειδή όμως καλός ο Χάρις, αλλά… προέχει ο Άρης, αυτό που πρωτίστως ενδιαφέρει την ΑΕΚ την Κυριακή είναι η πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Το θετικό, δε, πως στην προσπάθεια να την πετύχει ο Βαγγέλης Βλάχος θα έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του (πλην του τιμωρημένου Κουρέλλα και του Παυλή, που κρίθηκε ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Λεβαδειακό).

Έτσι, θα έχει αρκετές επιλογές για το 4-2-3-1 που θα παρατάξει -και το οποίο δεν είναι μυστικό πως θα διαμορφωθεί μετά τις τελευταίες προπονήσεις. Βάσει όσων δοκίμασε λοιπόν σε αυτές, τερματοφύλακας θα είναι ο Κωνσταντόπουλος, μπακ οι Αρκούδας (που πιθανότατα θα προτιμηθεί αντί του Βαλεντίνου Βλάχου) και Κοντοές και στόπερ οι Γιάγκο και Κουτρουμπής. Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Ρίκκα-Κορδέρο, στην τριάδα μπροστά τους οι Λαγός (αριστερά), Γκερέιρο (επιτελικός), Φούντας (δεξιά) και προωθημένος θα είναι ο Κατσικοκέρης.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Γκερέιρο, Ρίκκα, Σταματής, Λαγός, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Β. Βλάχος, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Αρκούδας, Γροντής, Κουτρουμπής.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: