Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Πάτσης: «Απασφαλίστηκε χειροβομβίδα στη Football League»

Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης αναφέρθηκε στο θέμα της αναδιάρθρωσης και σε... κρατικοδίαιτους προέδρους.
Στον τηλεοπτικό σταθμό Sport TV φιλοξενήθηκε ο Πάτσης και τοποθετήθηκε στις τελευταίες εξελίξεις, λέγοντας: «Δεν φταίει ο Ιωαννίδης. Φταίνε αυτοί που θέλουν να λέγονται πρόεδροι, οι οποίοι είναι κρατικοδίαιτοι και δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν. Όταν δεν έχεις ανάστημα είσαι όμηρος. Τα στημένα είναι εδώ, δεν έφυγαν. Πρόεδρος ΠΑΕ είπεο ότι όλο αυτό είναι παράνομο και εξευτελιστικό, αλλά δηλώνει ότι: «δεν έχω μία και γι' αυτό δεν μπορώ να είμαι αντίθετος». Έρχεται ένας Υπουργός που παρανομεί, ποντάροντας στην ανέχεια κάποιων ανθρώπων.
Υπάρχουν άλλοι όπως οι κ.κ. Καλογιάννης, Σφακιανάκης που είναι υπάλληλοι και πρέπει να προασπίσουν τον μισθό τους. Αν το πρωτάθλημα δεν ξεκινήσει, θα υποστώ τεράστια οικονομική ζημιά, αλλά εκείνοι θα πάρουν τα χρήματά τους.
Ο κύριος Καλογιάννης λέει ότι δέχεται απειλές και ότι δεν αντέχει. Και του λέω: «Γιατί φαγώθηκες άνθρωπε του Θεού να γίνεις πρόεδρος της Football League;». Με αυτό που έγινε απασφαλίστηκε χειροβομβίδα στη Football League. Κάθαρση δεν υπάρχει καμία απολύτως. Είμαστε μία σύναξη άφραγκων και κρατικοδίαιτων ανθρώπων.
Αυτοί που διοικούν ομάδες δεν στέκουν στα πόδια τους. Η κρατική επιχορήγηση είναι για ορισμένους ζήτημα προσωπικής επιβίωσης. Δεν προσδοκώ από το ποδόσφαιρο να βγάλω χρήματα και γι' αυτό δεν είμαι όμηρος κανενός. Αν ξεκινήσουν δικαστικές διαμάχες, το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει ποτέ...
Ακούστηκε, βέβαια, ότι η Πολιτεία έχει διασφαλίσει ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά, το πώς δεν το γνωρίζω. Μήπως θα έπρεπε ένας Εισαγγελέας να ελέγξει όλους εμάς που διαχειριζόμαστε ξένα χρήματα; Ο Καλογιάννης δεν έχει μιλήσει για καμία δέσμευση για αύξηση επιχορήγησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: