Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Βένος: «Πετυχημένο το κάλεσμα της διοίκησης, πάμε να σώσουμε τη χρονιά»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Βένος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου μίλησε για τη σημερινή συγκέντρωση- κάλεσμα της διοίκησης του Άρη προς παλιούς παράγοντες και βετεράνους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, αλλά και την πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα και την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


Για τη σημερινή συγκέντρωση βετεράνων και παλιών παραγόντων:

«Θα πάω στη συγκέντρωση. Δε γνωρίζω ακριβώς το λόγο της συγκέντρωσης. Άκουσα ότι θα γίνει συζήτηση για την ενίσχυση της ομάδας. Μπορεί ο καθένας να βοηθήσει τον Άρη χωρίς μεγάλο κόστος. Να γίνει έκκληση σε όλη την αρειανή οικογένεια. Πιστεύω πως θα έχει επιτυχία. Στο παρελθόν έγινα τεράστια λάθη. Υπήρξαν αποκλεισμοί ανθρώπων που προσέφεραν τα μέγιστα στον Άρη, είτε αυτοί ήταν βετεράνοι είτε ήταν παλιοί παράγοντες. Όλοι έχουμε έναν κοινό σκοπό, πώς να μπορέσουμε να βγάλουμε τον ρη από το αδιέξοδο που τον έχουν φέρει. Εκεί πρέπει να προσβλέπουμε όλοι για να γίνει το συντομότερο δυνατόν».


Για το αν είναι αισιόδοξος για το τέλος του πρωταθλήματος:

«Είμαι περισσότερο αισιόδοξος μετά και το δώρο που μας έκανε η Ξάνθη την Κυριακή. Αν κέρδιζε ο Πανθρακικός θα μας είχε 4 βαθμούς πάνω και αν τον κερδίζαμε πάλι θα ήμασταν 1 βαθμό κάτω. Τώρα αν κερδίσουμε θα τον περάσουμε με 2 βαθμούς και θα είναι στο χέρι μας να κρατήσουμε το προβάδισμα ως το τέλος. Πάμε να σώσουμε τη χρονιά».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: