Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

«Δεν έχει ευθύνη για τα χρέη ο Δημητρέλος»

Την συμβολή της παρούσας διοίκησης ώστε να κρατηθεί ζωντανή η ΑΕΚ, τονίζει η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της, με αφορμή την αυτόβουλη προσέλευση του Ανδρέα Δημητρέλου στη ΓΑΔΑ, για χρέη προηγούμενων διοικήσεων.

«Δεν έχει ευθύνη για τα χρέη ο Δημητρέλος»
Τη συμπαράστασή της, στην «περιπέτεια» που περνάει ο Ανδρέας Δημητρέλος  εκφράζει η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της.

«Η τωρινή διοίκηση υπό τον πρόεδρο, Ανδρέα Δημητρέλο δεν υπέχει ευθύνη για διωκόμενες πράξεις, δεδομένου ότι αυτές δεν έχουν γεννηθεί στη δική της διαχειριστική περίοδο. Αντίθετα, μέχρι σήμερα με τις ενέργειες της, έχει καταφέρει να κρατηθεί η ΑΕΚ ζωντανή, ώστε να μπορούμε όλοι ενωμένοι να ελπίζουμε για την τελική μας νίκη και σωτηρία», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Αναφορικά με την αυτόβουλη προσέλευση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλου σήμερα 21/3/2013 στη ΓΑΔΑ, διευκρινίζουμε τα εξής:

Τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ αφορούν, αφενός μεν προηγούμενη διαχειριστική περίοδο για ποσά από παρακρατούμενους φόρους και ΦΠΑ κακουργηματικού χαρακτήρα, αφετέρου δε ληξιπρόθεσμες οφειλές πλημμεληματικού χαρακτήρα προς το Ελληνικό Δημόσιο οι οποίες όμως έχουν ρυθμιστεί με το άρθρο 44, οι δόσεις του οποίου εξυπηρετούνται από την παρούσα Διοίκηση της ΑΕΚ.

Συνακόλουθα με τα ανωτέρω, προκύπτει ότι η τωρινή Διοίκηση υπό τον Πρόεδρο Ανδρέα Δημητρέλο δεν υπέχει ευθύνη για τις ανωτέρω διωκόμενες πράξεις, δεδομένου ότι αυτές δεν έχουν γεννηθεί στη δική της διαχειριστική περίοδο.

Αντίθετα, μέχρι σήμερα με τις ενέργειες της, έχει καταφέρει να κρατηθεί η ΑΕΚ ζωντανή, ώστε να μπορούμε όλοι ενωμένοι να ελπίζουμε για την τελική μας νίκη και σωτηρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: