Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

«Αιχμές» Ράμος για Μουρίνιο!

Τεταμένες (τουλάχιστον) φαίνεται πως είναι οι σχέσεις του Σέρχιο Ράμος με τον προπονητή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο, ακόμη και μετά την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Αιχμές» Ράμος για Μουρίνιο
Μετά τις δύο νίκες κόντρα στην Μπαρτσελόνα και το «διπλό» πρόκρισης απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ το κλίμα στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης φαινόταν πως είχε αποκατασταθεί σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν.

Ωστόσο, μετά τις νέες δηλώσεις του Σέρχιο Ράμος για τον διάλογο που είχε με τον Ζοσέ Μουρίνιο λίγο μετά την πρόκριση στο «Ολντ Τράφορντ», φαίνεται πως πάντα υπάρχουν… θέματα στα αποδυτήρια των «μερένχες».

«Μετά το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Ολντ Τράφορντ” είχα έναν διάλογο με τον Μουρίνιο, ο οποίος είναι ένας τύπος που θα σου πει κατάμουτρα αυτό που πιστεύει για εσένα. Ωστόσο, ύστερα από αυτό το ματς θα έπρεπε να μου είχε πει άλλα λόγια από αυτά που μου είπε», είπε με έμφαση ο αμυντικός της «βασίλισσας» σε δηλώσεις του με την εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν πρόκειται να φύγει το καλοκαίρι από τη Ρεάλ απάντησε: «Για εμένα η Ρεάλ είναι σαν οικογένεια και θα ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη φανέλα της είτε μείνει είτε φύγει από αυτή ο Μουρίνιο», ενώ με νόημα συμπλήρωσε: «Σε σχέση με άλλους εγώ δεν αφήνω να γίνονται διαρροές στον Τύπο». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: