Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Μισίμοβιτς: «Ανυπομονούμε για το ματς με Ελλάδα»

Αντίστροφα μετρά ο Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς για την αναμέτρηση της Βοσνίας με την Ελλάδα.

Μισίμοβιτς: «Ανυπομονούμε για το ματς με Ελλάδα»
Έτοιμος να βοηθήσει με τις πάσες του τη Βοσνία να κερδίσει την Ελλάδα δήλωσε ο Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς εν όψει του αγώνα της Παρασκευής για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη Ζένιτσα.

«Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι για μας και ανυπομονούμε γι’ αυτό. Η Ελλάδα είναι μαζί με τη Σλοβακία είναι οι πιο δυνατοί αντίπαλοί μας, οπότε αυτές τις ομάδες θέλουμε να κερδίσουμε περισσότερο. Ενδεχόμενη νίκη απέναντί τους θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή μας και τις πιθανότητές μας για πρόκριση», τόνισε ο επιτελικός μέσος που αγωνίζεται στην κινεζική Γκουίζου Ρένε.

«Έχουμε ένα καλό σύνολο, με κορυφαίας ποιότητας παίκτες και έχουμε σημαντική υποστήριξη από τον κόσμο μας. Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου», πρόσθεσε και κατέληξε: «Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια και είναι πολύ νωρίς να πούμε ποια ομάδα θα προκριθεί απευθείας στο Μουντιάλ. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς που έχουμε μπροστά μας και αν διατηρήσουμε το επίπεδο απόδοσής θα φτάσουμε στο στόχο μας». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: