Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Τραυματίστηκε ο Τσάβι!

Τις υπηρεσίες του Τσάβι θα στερηθεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, στο παιχνίδι κόντρα στη Φινλανδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.

Τραυματίστηκε ο Τσάβι
Είναι ο… εγκέφαλος της εθνικής Ισπανίας και ο κινητήριος μοχλός του κέντρου της ομάδας του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε. Ο Τσάβι, όμως, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο παιχνίδι κόντρα στη Φινλανδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς τραυματίστηκε στο πόδι και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ισπανικής ομοσπονδίας, ο Τσάβι υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία, προκειμένου να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν.

Από το ιατρικό τιμ της εθνικής Ισπανίας δεν έχει γίνει κάποια εκτίμηση σχετικά με το χρόνο που θα απαιτηθεί για την πλήρη αποθεραπεία του παίκτη, κάτι που κρατά σε αγωνία τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα. Όλοι ελπίζουν πως δεν θα χρειαστούν περισσότερες από 10 μέρες για την επιστροφή του στις προπονήσεις, καθώς ακολουθούν οι αναμετρήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ στις αρχές του επόμενου μήνα.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: