Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Άλεν!

Το πρωί της Πέμπτης θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προς αποκατάσταση του χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει στον ώμο, ο Τζο Άλεν.

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Άλεν
Ο Ουαλός άσος της Λίβερπουλ, Τζο Άλεν αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Άλεν είχε ανακοινώσει, τόσο στους ανθρώπους της Λίβερπουλ, όσο και σε αυτούς τους εθνικής ομάδας της χώρας του, ότι είχε αποφασίσει να μπει στο χειρουργείο ώστε να «λυτρωθεί» από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετούς μήνες στον ώμο.

Δεν είχε αποφασίσει για την ημερομηνία της επέμβασης, αλλά όποτε κι αν περνούσε την πόρτα του χειρουργείου, θα αναγκαζόταν πλέον να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο διεθνής άσος, αρχικά ενσωματώθηκε με την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ουαλίας για τα δύο προσεχή ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014 κόντρα σε Σκοτία και Κροατία.

Παρ’ όλα, αυτά, αποχώρησε το πρωί της Τετάρτης, γνωστοποιώντας ότι τελικά προγραμματίστηκε η επέμβαση του ώμου, για το πρωί της Πέμπτης. Έτσι, θα χειρουργηθεί και θα χάσει τα εναπομείναντα οχτώ ματς της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου για τη Λίβερπουλ, αλλά θα είναι πανέτοιμος για την καλοκαιρινή προετοιμασία εν όψει της νέας χρονιάς.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: