Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ο πιο σκληρός για… Όσκαρ!!

Τα κέφια του έχει σήμερα ο γνωστός – άγνωστος του sportdog και φτιάχνει… σενάριο με τους πιο «σκληρούς» ποδοσφαιριστές. «Ντου στα Αποδυτήρια», λοιπόν. Υπάρχουν μερικές φάτσες, μερικές αγριόφατσες πιο σωστά…, που είναι φτιαγμένες για τα πιο ωραία έργα δράσης στο σινεμά. Από γουέστερν μέχρι γκαγκστερικά.
Αν, για παράδειγμα, ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε τον ινδιάνο σε ένα γουέστερν, δεν θα είχε αφήσει ιστορία στα χρονικά του κινηματογράφου;
Ή μήπως ο Γκατούζο δεν θα μπορούσε να έχει αντικαταστήσει τον Αλ Πατσίνο στις μισές ταινίες που έχει κάνει ο τρομερός αυτός ηθοποιός;
Θα έσπαγαν τα ταμεία
Οι σκληροί του έργου θα μπορούσαν να είναι στον κινηματογράφο, ειδικά αυτοί οι δυο. Θα έσπαγαν τα ταμεία στο σινεμά σε ταινίες με πιστολίδια και ξέφρενη δράση.
Όπως του αξίζει
Κι έχουν, βέβαια, κι ένα κοινό, εκτός του ότι είναι και οι δυο στα 35 τους χρόνια. Ότι όπως ο Γκαρσία έδωσε συνέντευξη Τύπου πως αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ, έτσι και η Μίλαν (της οποίας ο Γκαρσία έχει φορέσει την φανέλα της για ένα φεγγάρι) ανακοίνωσε σήμερα ότι θα γίνει το φιλικό με την Σιόν «για να κλείσει την καριέρα του ο Γκατούζο «σπίτι» του κι όπως του αξίζει».
Του σκοτωμού
Κι όταν λέμε, φυσικά, για Γκατούζο μιλάμε για ένα από τα κορυφαία αμυντικά χαφ που έχουν περάσει από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Να μην χάνει μονομαχία στα ντουζένια του, να τρέχει του σκοτωμού, να παλεύει και να δίνει αγριάδα και προσωπικότητα στην ομάδα του. Τι να λέμε τώρα. Πολύ μεγάλη καριέρα έκανε.
Τι εκπέμπουν
Εδώ, όμως, όπως εξήγησα από την αρχή δεν κάνω λόγο για την ποδοσφαιρική αξία του καθενός, αφού εννοείται ότι άλλο μέγεθος είναι ο Γκατούζο κι άλλο ο Γκαρσία για τον οποίο, άλλωστε, τα είπαμε και χθες. Εδώ επικεντρωνόμαστε στο πρόσωπό τους, την φάτσα τους όπως λέμε, και τι εκπέμπουν.
Με γκριμάτσες Μουρίνιο
Να πω και κάτι; Σκεφτείτε και τον Μουρίνιο μέσα στην ταινία. Ηθοποιός από τους λίγους και ο Ζοζέ. Θεατρινίστικα κάνει όλη την ώρα στους πάγκους. Με μορφασμούς, γκριμάτσες, κινήσεις περίεργες… Ρέστα δίνει όταν είναι στα κέφια του.
«Κακός» και «σκληροί»
Ο Μουρίνιο, λοιπόν, στον ρόλο του «κακού» του έργου. Του πανούργου. Και οι Γκατούζο – Γκαρσία να είναι στην ταινία οι δυο «σκληροί» και βαρύμαγκες… Ουρές, σας λέω, θα κάνανε όλοι έξω από τους κινηματογράφους. Και θα κτυπάγανε… Όσκαρ!
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: