Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

«Έχουμε τον καλύτερο επιθετικό της Ισπανίας»

Ως τον καλύτερο Ισπανό στράικερ που υπάρχει αυτή την στιγμή χαρακτήρισε, με δηλώσεις του τον Νταβίντ Βίγια, ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

«Έχουμε τον καλύτερο επιθετικό της Ισπανίας»
Παρά το γεγονός πως φέτος ο Νταβίντ Βίγια δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που ο ίδιος θα ήθελε στην Μπαρτσελόνα, παραμένει ένας από τους καλύτερους στράικερ του ισπανικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον προπονητή της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, ο πρώην επιθετικός της Βαλένθια είναι ο καλύτερος επιθετικός που υπάρχει αυτή την στιγμή στα γήπεδα της Primera Division και όχι μόνο.

«Η αλλαγή που παρατηρώ στον Βίγια σε σχέση με το παρελθόν είναι πως πλέον απολαμβάνει ακόμη περισσότερο το ποδόσφαιρο. Ευτυχώς έχει αναρρώσει πλήρως από τον σοβαρό τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να έχουμε την τύχη να διαθέτουμε και πάλι διαθέσιμο τον καλύτερο επιθετικό του ισπανικού ποδοσφαίρου», τα λόγια του τεχνικού των «φούριας ρόχας».

Εκτός αυτού ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε μίλησε και για τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος θα συμπληρώσει τις 100 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος:

«Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιο ταλέντο που διαθέτει και ηγετικές ικανότητες». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: