Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Η δουλειά... δουλειά!

Παρά τις πολλές απουσίες διεθνών, το πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού την Πέμπτη μόνο... χαλαρό δεν είναι. Σε εγρήγορση θέλει να κρατήσει τους παίκτες του ο Μίτσελ εν όψει ΠΑΟΚ.

Η δουλειά... δουλειά
Την προετοιμασία τους για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, το οποίο έχει διακοπεί λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής- συνεχίζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Οι… όσοι «ερυθρόλευκοι» δεν εκπροσωπούν τις εθνικές τους βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και πήραν μέρος κανονικά στο πρόγραμμα, το οποίο αφιερώθηκε σε ασκήσεις ταχύτητας και δύναμης. Ο Μίτσελ δεν χαρίστηκε στους παίκτες του και μετά τη μετριότατη εμφάνιση στην Κέρκυρα θέλει να διατηρήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του, αφού η σεζόν δεν τελείωσε και θέλει να συνεχίσουν με νίκες και καλό ποδόσφαιρο μέχρι τέλους.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ έπαιξαν οικογενειακό διπλό, δουλεύοντας στην επιθετική και αμυντική λειτουργία.

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν κανονικά οι Ιμπαγάσα και Γκρέκο, οι οποίοι έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς από χτες (20/3). πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: