Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Σούσιτς: «Καλή η ισοπαλία, αλλά πάμε για νίκη»

Με επιθετικό σχήμα και στόχο τη νίκη, παρότι η ισοπαλία δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα του, θα παρατάξει ο Σαφέτ Σούσιτς τη Βοσνία απέναντι στην Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής.

Σούσιτς: «Καλή η ισοπαλία, αλλά πάμε για νίκη»
Ιστορική ευκαιρία για να προκριθεί σε ένα Μουντιάλ προσφέρει στη Βοσνία η προκριματική φάση και όλα αυτά περνούν από τον αγώνα που θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής απέναντι στην Ελλάδα, όπως δήλωσε ο Σαφέτ Σούσιτς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Είμαστε έτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα, όλοι έχουν μεγάλες προσδοκίες από μας και πιστεύω πως μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Αντιμετωπίζουμε μία πραγματικά καλή ομάδα. Κι εμείς όμως έχουμε ένα σύνολο παικτών με πολλή ποιότητα και μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Ελπίζω, όπως και κάθε άλλος φίλαθλος σε αυτή τη χώρα, πως ήρθε η ώρα να πάμε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε και πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζουμε το μεγαλύτερο ανταγωνιστή μας για την πρωτιά. Στην Αθήνα πήραμε ισοπαλία και τώρα όλοι περιμένουν από μας να νικήσουμε στην έδρα μας. Ελπίζω να τα καταφέρουμε, παρά τα προβλήματά μας».

Όσο για το στόχο της ομάδας του, είπε: «Θέλουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας διατηρήσει στην πρώτη θέση, δηλαδή νίκη ή ισοπαλία. Όμως θα παίξουμε με στόχο τη νίκη. Αυτός είναι ο πραγματικός μας στόχος. Για το λόγο αυτό θα παίξουμε με έναν αμυντικό χαφ, που θα είναι είτε ο Ζαχίροβιτς είτε ο Ράχιμιτς».

Για τη συμμετοχή του Μίραλεμ Πιάνιτς, δήλωσε: «Σήμερα έκανε τρέξιμο για 10-15 λεπτά μόνο. Αύριο υπάρχει ένα χαλαρό πρόγραμμα το πρωί, αλλά δεν θα συμπεράνουμε από εκεί αν μπορεί να παίξει. Δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί για 90 λεπτά, αλλά η παρουσία του και μόνο στο γήπεδο σημαίνει πολλά για μας. Θα δούμε. Ξέρω πως οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι ελάχιστες, αλλά αν μπορεί να παίξει, θα παίξει. Αν όχι, θα κοιτάξουμε να βρούμε κάποια άλλη λύση. Πιθανότατα ο Πιάνιτς δεν θα αγωνιστεί, ο Σαλίχοβιτς είναι εκτός όπως και ο Βίστσα, αλλά κι έτσι μπορούμε να παρουσιάσουμε μια καλή ομάδα που είναι σε θέση να κερδίσει την Ελλάδα».

Ο Σαφέτ Σούσιτς έχει αρκετά ερωτηματικά για το σχήμα της Εθνικής. «Ξέρουμε καλά τους Έλληνες. Γνωρίζουμε πόσο δυνατή ομάδα είναι και πως μπορούν να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Χθες καθόμουν με τον Ίβιτσα Όσιμ και κάποιους άλλους και λάβαμε πολλές διαφορετικές εκδοχές για τον τρόπο που θα παραταχθεί η Ελλάδα. Πιστεύω πως θα υπάρχουν εκπλήξεις. Ξέρουμε πάντως 9-10 παίκτες με τους οποίους θα αρχίσουν το ματς». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: