Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

«Όλοι πίστεψαν πως η ομάδα ‘άδειασε’

Στο ότι οι παίκτες του ΑΓΟΡ διέψευσαν πως είχαν «αδειάσει» από δυνάμεις, νικώντας τον ΠΑΟΚ στο τέλος, στάθηκε ο Θανάσης Γιαπλές.

«Όλοι πίστεψαν πως η ομάδα ‘άδειασε’
Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως ήταν ιδιαίτερο ματς, μετά τη νίκη στην Πάτρα, εκθείασε την τακτική του ΠΑΟΚ να σταματήσει τους αιφνιδιασμούς των γηπεδούχων, παραδέχτηκε πως ο «Δικέφαλος» ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών του να «γυρίσουν» το ματς.

Αναλυτικά: «Για μας, ήταν το τρίτο ματς στη σειρά με ιδιαιτερότητες. Μετά τον Απόλλωνα, που ήταν μια νίκη που πολλοί δεν πίστευαν ότι θα έρθει, η ομάδα ‘άδειασε’ και κάποιοι αισθάνθηκαν ότι αποτέλεσε το μεγαλύτερο χρέος της για φέτος.
Ο κ. Μαρκόπουλος ‘διάβασε’ τον ρυθμό μας κι επέλεξε να μας σταματήσει τους αιφνιδιασμούς.

Δεν κάναμε πολλά πράγματα απ’ αυτά που συνηθίζουμε και κερδίσαμε μόλις οκτώ ελεύθερες βολές. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πράγματι, ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος. Από την άλλη πλευρά, όμως, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια των παικτών μας.

Μετά από δύο μεγάλα τρίποντα των Χάτσερ και Δέδα, τα δικά μας παιδιά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ‘γυρίσουν’ το ματς. Θέλω να πω, όμως, και κάτι άλλο… Έχουμε επιλέξει περισσότερο επιθετικές άμυνες και δεν έχουμε χρησιμοποιήσει καθόλου ζώνη κι αυτό είναι επιλογή μας. Η σειρά των νικών με Πανιώνιο, Απόλλωνα και ΠΑΟΚ είναι μεγάλο επίτευγμα κι οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε στα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: