Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ανοιχτός σε προτάσεις ο Σουάρεζ!

Ολοένα και μειώνονται οι πιθανότητες να συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Λίβερπουλ, ο Λουίς Σουάρεζ.

Ανοιχτός σε προτάσεις ο Σουάρεζ!
Ο Ουρουγουανός επιθετικός, μίλησε στη «Liverpool Echo» και εμφανίστηκε πρόθυμος να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε σύλλογο τον προσεγγίσει και του παρουσιάσει όραμα Ευρώπης και φιλοδοξίες.

Ο διεθνής φορ δεσμεύεται με τους «κόκκινους» μέχρι το 2017, αλλά έχει εκφραστεί πολλάκις με κολακευτικά σχόλια για άλλες μεγάλες ομάδες της γηραιάς ηπείρου.

Φυσικά, σε κάθε του τοποθέτηση, δεν παραλείπει να αναφερθεί στο όνειρο που έκανε πραγματικότητα αγωνιζόμενος στη Λίβερπουλ, όμως θέλει να εκπληρώσει και αυτό της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, αντιλαμβάνεται πως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα χρειαστεί να κάνει ακόμα μεγαλύτερη υπομονή για να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Έτσι, δήλωσε ανοιχτός σε προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες που θα του παρουσιάσουν το όραμα και τις φιλοδοξίες του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στη Λίβερπουλ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Αν με προσεγγίσει κάποιος σύλλογος με πλάνο συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ και γενικότερα μου παρουσιάσει ευρωπαϊκό όραμα, τότε είμαι πρόθυμος να συζητήσω. Πρώτα και πριν απ’ όλα, όμως, θα μιλήσω με τη Λίβερπουλ» τόνισε ο Σουάρεζ.

Πηγή england 365 gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: