Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Κανονικά στο «Βικελίδης» ο Παπαδόπουλος!

Η ψυχή των περισσοτέρων πήγε στην… κούλουρη με τον τραυματισμό του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο δευτεριάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη, όχι μόνο επειδή αντικαταστάθηκε στο εν λόγω ματς, αλλά κυρίως διότι διατυπώθηκαν φόβοι για θλάση και απουσία στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια του Πανθρακικού.

Ευτυχώς για τους «πράσινους» οι φόβοι δεν επιβεβαιώθηκαν, με τον έμπειρο επιθετικό τελικά να μην έχει υποστεί θλάση, αλλά σύσπαση στο δικέφαλο, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να χάσει μερικές προπονήσεις, αλλά θα είναι απόλυτα έτοιμος στον πολύ κρίσιμο αγώνα του άλλου Σαββάτου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη.

Ο «Παπ» θα ηγηθεί των προσπαθειών των Κομοτηναίων για ένα θετικό αποτέλεσμα, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες: Τον Κοντογουλίδη, που έχει πρόβλημα στον ώμο και θα κάνει εξετάσεις, υπό το φόβο ότι μπορεί να χάσει όλα τα παιχνίδια ως το τέλος, τον μακροχρόνιο απόντα Λαδάκη και τον τιμωρημένο Ντιόγκο. Στα θετικά η επιστροφή του Στάθη, ενώ με στόχο να διατηρηθούν οι παίκτες σε αγωνιστική ετοιμότητα ο Πανθρακικός θα δώσει φιλικό το Σάββατο με την Κ-21 ή ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος. πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: